خوشگلههه ولی من ی ویترین دارم ک با سرویس خوابم رنگش یکیه و ب مبلام نمیخوره حداقل ی کم قهوه ای این م ...
دورنگ باشه ینی؟ خب میتونی هر مدلی که انتخاب کردی بگی برات دورنگ بزنه و اینکه اون ویترین ک میخوای بزاری دقیقا جنس بقیه کابینتات هم باید جنس ویترینت پیدا کنی یه موقع ها یه مدل چوب تا مدتها پیدا نمیشه رنگ یا طرحش
یبار تو جمع دوستام به یکی گفتم سفسطه نکن عزیزِ من گفت چی؟ گفتم سفططه نکن😐 گفت یبار دیگه بگو🤨 گفتم سسفطه نکن😶 هیچی دیگه دوستیمو باهاش بهم زدم لعنتی خیلی پیگیر بود😕
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دورنگ باشه ینی؟ خب میتونی هر مدلی که انتخاب کردی بگی برات دورنگ بزنه و اینکه اون ویترین ک میخوای بزا ...
اره مثل این عکسی ک بالا گذاشتم
ویترینمو با سرویس خوابم پسر خالم درست کرد واسم یک سال پیش خیییلی خوشگله ان کابینت هامم میدم ب خودش بزنه از این لحاظ مشکلی ندارم یهش گفتم گفت تو فقط مدل بده 😄
بی عشق نشاط و طرب افزون نشود♥️بی عشق وجود خوب و موزون نشود
عروس یکی یه دونه ماه دوماد نمونه این رقص عاشقیتون یادگاری میمونه ..عروس یکی یه دونه ماه دوماد نمونه این بهترین سکانس کل زندگیتون...دل دومادو بردی عروس با سلیقه دوماد یه تارموتو به یه دنیا نمیده.. دوماد گل میریزه زیر قدم هات..دوماد هز (حض..حز)میکنه میرقصه باهات...برو هرجا میره شونه به شونش شدی تاج سرش چراغ خونش