2777
2789
عنوان

دوستان شما طلا و اين جور وسايلتون كجا قايم ميكنين

| مشاهده متن کامل بحث + 2726 بازدید | 83 پست
منم امروز شوهرم ميگه ببر اينا رو يجا قايم كن بلد نيستم كجا

منم شوهرم همش میگه اینجا نزار بچه برمیدارگم میکنه تاالانم دوتا پشت گوشواره یه لنگه گوشواره وی انگشتر که اون موقع ۶۰۰خورده ای بود یه سه سال پیش گرفته بودم الان اگه بود کلی پولش بود دخترم گم کرد 

همسر نازنینم رفت اما من باید قوی باشم بخاطر دخترام ممنون میشم براش صلوات بفرستید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه كجا راهنمايم كن

مثلا نميتوني يك كشو وبكشي و زيرش بذاري و كشو و روش بذاري

يا پشت كشو جا نداري ؟ اگر جا نميشه تيكه تيكه بذار پشت كشوهاي مختلف

يا يك وسيله نداري كه جا مخفي داشته باشه

يا يك كمدي كه چيزاي بدردنخور ميذاري اينا هم بذاري خب فكر نميكنه اونجا باشه

مثلا نميتوني يك كشو وبكشي و زيرش بذاري و كشو و روش بذاري يا پشت كشو جا نداري ؟ اگر جا نميشه تيكه تي ...

ممنون

خدايا واسم نيني جونم سالم نگه دار ...به همه منتظرا ني ني سالم بده 😍😍😍
خيلي تاپيك بديه به اندازه كافي دزدي زياد شده حالا قشنگ داريد ميگيد كجاها ميزاريد ك دزدا كارشون راحت ...

حق با توئه ولی الان دزدا هم پیشرفت کردند یه طلایاب میگیرند دستشون  هر جا باشه پیدا میکنند دگ به خودشون زحمت نمیدن بگردند

حق با توئه ولی الان دزدا هم پیشرفت کردند یه طلایاب میگیرند دستشون  هر جا باشه پیدا میکنند دگ به ...

بله

خيلي تاپيك بديه به اندازه كافي دزدي زياد شده حالا قشنگ داريد ميگيد كجاها ميزاريد ك دزدا كارشون راحت ...

عزيزم فكرشم نكن جناب دزد بياد تو اينترنت بخونه

خودشون خوب بلدن چيكار كن

دزد های حرفه ای دستگاهی دارن که جای طلا رو نشون میده

یکی از آشنایان خیلی طلا داشت که بین شون چند تا تیکه بدل هم بود

دزد تشریف اورده بود اصلا خونه رو بهم نریخته بود مستقیم رفته بود سراغ طلاها و البته بدل ها رو ریخته بود زمین طلا ها رو برده بود

🖤