2789
عنوان

وقتی شوهرم ساعت هشت شب به من گفت برای شام مهمون دعوت کرده!( عکس)

| مشاهده متن کامل بحث + 2056 بازدید | 42 پست
بعدش دعواش نکردی چرا بی خبر مهمون آورده؟

عادت داره نرود میخ آهنین در سنگ ! بارها از این بحث ها شده که دیگه خودم حوصله بحث کردن ندارم😓😒😓😒

💕 دنیام دخترمه 💕

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله . من گوشت مغز رون گوساله رو میذارم تو سس خردل ، سس باربیکیو ، سس سویا و روغن زیتون تا دو ساعتی ب ...

عزيزم يكم بيشتر توضيح ميدي بي زحمت؟همه ي سس هارو قاطي ميكني باهم؟ميشه بي زحمت عكس از دستگاه گريلت بزاري؟

مقدارش کم نبود این واسه یه نفر نهایت دو نفره 

نه . چهارتا برش بزرگ گوشت بود . تو عکس معلوم نیست. به شوهرم گفت تو نخور !!! ممکنه کم بیاد . شوهرم با وجودی که خیلی دوست داره جلوشون گفت دکتر گفته اوره خونش بالاست و گوشت نمیخوره😁😁😁

💕 دنیام دخترمه 💕
عزيزم يكم بيشتر توضيح ميدي بي زحمت؟همه ي سس هارو قاطي ميكني باهم؟ميشه بي زحمت عكس از دستگاه گريلت بز ...

گوشت رو توی یه ظرف مثه سوپ خوری میذارم و سس ها رو بهش اضافه میکنم .برای هر تکه گوشت از هر سس دو تا قاشق و روی گوشت میمالم تا مخلوط بشن . 

مدل دستگاهم هم گریل گاستروبگ مدل 42514  هست تو گوگل سرچ کن عکسش میاد

💕 دنیام دخترمه 💕
گوشت رو توی یه ظرف مثه سوپ خوری میذارم و سس ها رو بهش اضافه میکنم .برای هر تکه گوشت از هر سس دو تا ق ...

آهان ممنونم عزيزم من دستگاه گريل ندارم ولي ساندويچ ساز دارم ك صفحه ي گريل هم داره نميدونم توي اون ميشه يا نه،فقط عزيزم يه سوال گوشتاتو به قطر چن سانت برش ميزني؟٢-٣ سانت؟

آهان ممنونم عزيزم من دستگاه گريل ندارم ولي ساندويچ ساز دارم ك صفحه ي گريل هم داره نميدونم توي اون مي ...

برای استیک باید حتما دستگاه گریل باشه . چون باید خیلی دمای بالایی باشه که در عرض ۵ دقیقه گوشت کامل بپره وگرنه گوشت سفت میشه .  صفحه مال من عوض نمیشه و شیارهای دستگاهم بلند هست که باعث پخت سریع گوشت میشه . اونایی که صفحه گریل دارن دمای زیادی برای پخت استیک ندارن و شیارهای دستگاه کوتاه هست دستگاهت چه مارکی هست؟ 

💕 دنیام دخترمه 💕
برای استیک باید حتما دستگاه گریل باشه . چون باید خیلی دمای بالایی باشه که در عرض ۵ دقیقه گوشت کامل ب ...

آره عزيزم راست ميگي مال من شيارهاش كوچيكه ساندويچ ساز من مارك بلك اند دكر هس