بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نه . چهارتا برش بزرگ گوشت بود . تو عکس معلوم نیست. به شوهرم گفت تو نخور !!! ممکنه کم بیاد . شوهرم با وجودی که خیلی دوست داره جلوشون گفت دکتر گفته اوره خونش بالاست و گوشت نمیخوره😁😁😁
گوشت رو توی یه ظرف مثه سوپ خوری میذارم و سس ها رو بهش اضافه میکنم .برای هر تکه گوشت از هر سس دو تا ق ...
آهان ممنونم عزيزم من دستگاه گريل ندارم ولي ساندويچ ساز دارم ك صفحه ي گريل هم داره نميدونم توي اون ميشه يا نه،فقط عزيزم يه سوال گوشتاتو به قطر چن سانت برش ميزني؟٢-٣ سانت؟
آهان ممنونم عزيزم من دستگاه گريل ندارم ولي ساندويچ ساز دارم ك صفحه ي گريل هم داره نميدونم توي اون مي ...
برای استیک باید حتما دستگاه گریل باشه . چون باید خیلی دمای بالایی باشه که در عرض ۵ دقیقه گوشت کامل بپره وگرنه گوشت سفت میشه . صفحه مال من عوض نمیشه و شیارهای دستگاهم بلند هست که باعث پخت سریع گوشت میشه . اونایی که صفحه گریل دارن دمای زیادی برای پخت استیک ندارن و شیارهای دستگاه کوتاه هست دستگاهت چه مارکی هست؟