2777
2789
عنوان

مگه نمیگن

| مشاهده متن کامل بحث + 325 بازدید | 56 پست
یه جا خوندم از قبل ابزارو امکانات زندگیو توی دنیا داده عقلو حس و ... و زندگی اینکه بگیم چرا نمیدی با ...

من با آموزش هام مقايسه ميكنم بهشت هم نخواستم ديگه خيلي وقته ازش چيزي نميخوام تعامل دو طرفه اون به من كاري نداره منم به اون كاري ندارم يه وقتان كه حواسم نيست و طبق عادت ميگم خدايا يهو به خودم ميام و سريع قطع ميكنم حرفم رو چون باورم رو از دست دادم و اينجوري آرامش بيشتري دارم تا اونموقع كه خودم رو درگيرش كرده بودم 

خانمهاي گل 🌹مامانهاي زيبا 👸👰🏼📌بنده كارشناس مامايي📌عضو سازمان نظام پزشكي كشور📌داراي گواهينامه زايمان فيزيولوژيك
متاسفانه من خودم هم به حرفهای اطرافیان خیلی اهمیت میدم انشاءا.. به حق فاطمه زهرا زود زود دامنت سبز ...

من روحیه ام خیلی حساسه دست خودمم نیست

پرتقال شیرین من بیا تو دل مامان عزیزم    

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

به روی چشم عزیزم حتما دعا میکنم و امیدوارم خدا به حق دل شکسته خانم فاطمه زهرا (س) حاجت شما رو هم به ...

مرسی عشقم 😢😢😢😢😢چشمات بی بلا🌹🌹🌹🌹🌹❤❤❤❤❤حاجت روا باشی عزیزم 

آخه من اونایی که اسم حضرت عباسو با احترام میگن خیلیییییییییییییی دوست دادم اصن ذوق کردم اسمشو دیدم مردمممممممم واقعا❤خیلی خوبی

(اکانت دختر خالمه که ایشون پزشک عمومی هستن مال خودم ترکید بعدم دیگه فعلا ک موندگار شدم با همین اکانت )برا کسایی ک میپرسن😘 جمله بزرگان :کسی که میخواد بره یه لقمه م بذار جیبش که بره  و حتی از گشنگی برنگرده !
من با آموزش هام مقايسه ميكنم بهشت هم نخواستم ديگه خيلي وقته ازش چيزي نميخوام تعامل دو طرفه اون به من ...

میشه بپرسم مشکل شما چیه حرفتون خیلی سنگینه معلومه خیلی سختی کشیدید

عزیزم هیچوقت هیچوقت ازخدایی که همچیزمون ازاونه ناامید نباش...خاله ی من ۷سال بچه دارنشد حتی وقت گرفته بود بره عمل کنه که دکتربهش گفته بود ۵۰درصد امکان داره بارداربشی ولی اگه نشی برای همیشه نازا میشی و یک هفته قبل از عمل فهمید حامله ست و خدا ۲تا پسر پشت سرهم دادبهش بعداز۷سال....حتما هنوز وقتش نیست که نی نی بیاد بغلت...به نگاه ها و حرفای مردم اصلا توجه نکن.مگه برای مردم میخوای بچه بیاری که حرفاشون انقدر مهمه برات!!!فکرتو ازادکن وذهنتو پاک کن از ناامیدی و خالصانه ازخدا بخواه .خدای مهربون هیچوقت به ضرربنده هاش کاری نمیکنه حتما حکمتی توش هست که فعلا صلاح نیست بچه بیاد تو زندگیتون

مرسی عشقم 😢😢😢😢😢چشمات بی بلا🌹🌹🌹🌹🌹❤❤❤❤❤حاجت روا باشی عزیزم  آخه من اونایی که اسم حضرت ...

آقا اباالفضل باب الحوائجه و من به چشم معجزه و کرامت ایشونو دیدم جانم به فدایشان

از امشب همه انرژی های مثبت به سمت من و زندگیم روانه میشوند.خوشبختی و آرامش به سوی من میان😄😁

[QUOTE=87251492]عزیزم هیچوقت هیچوقت ازخدایی که همچیزمون ازاونه ناامید نباش...خاله ی من ۷سال بچه دارنشد حتی وقت گرفته ...[/QUOTE

سعی خودمو میکنم مرسی عزیزم

میشه بپرسم مشکل شما چیه حرفتون خیلی سنگینه معلومه خیلی سختی کشیدید

خيلي زياده و طولاني بلاهايي سرم اومده كه اگه باشه ميدونه بچه يدونه جزئي هست كه اونم من فقط ميخوام نه همسرم نه خانوادش اصلان بودو نبود بچه واسشون مهم نيست اين كمترين و جديدترين لطف آفرينندمونه در حقم بعد اون همه اذيت هاي قبل 

خانمهاي گل 🌹مامانهاي زيبا 👸👰🏼📌بنده كارشناس مامايي📌عضو سازمان نظام پزشكي كشور📌داراي گواهينامه زايمان فيزيولوژيك
من با آموزش هام مقايسه ميكنم بهشت هم نخواستم ديگه خيلي وقته ازش چيزي نميخوام تعامل دو طرفه اون به من ...

منم اینطوریم به هرحال ازار دهنده س حقیقتش  آدم حس میکنه یکی  نامردی کرده.

یه چیز دیگم که میگن اینه که تصور از خدا حسیه که خودت ب خودت و هویتت داری

اگه زیبا و آرامش بخشه تصورت تو اون حسو به خودت داری

اگه دلگیری انگار از خودت دلگیری

یه تاپیکای همینجا خوندم.

این دلگیر بودن از درون خیلی عمیقه برا محبت ب خودمم ک شده باید پاکش کنم .میگم منم همینطوریم ولی باهاش حال نمیکنم

(اکانت دختر خالمه که ایشون پزشک عمومی هستن مال خودم ترکید بعدم دیگه فعلا ک موندگار شدم با همین اکانت )برا کسایی ک میپرسن😘 جمله بزرگان :کسی که میخواد بره یه لقمه م بذار جیبش که بره  و حتی از گشنگی برنگرده !
از صمیم دلم ارزو میکنم که یه اتفاق خیلی خیلییییی خفنو خوب توی زندگیت بیفته از تههه دل بخندیو شاد باش ...

ای جووونم فدات عزیزم 

ایشالله خدا هم بهت بهترینا بده 😍😍😍😍😍😍

خدایا تا پاکم نکردی... خاکم نکن..😔😔😔باردار نیستم تیکر رسیدن ب خواسته هامه البته امیدوارم همینطور بشه 😍😍برام دعا کنید اونی ک میخوام بشه الهی فداتون بشم ❤❤
ای جووونم فدات عزیزم  ایشالله خدا هم بهت بهترینا بده 😍😍😍😍😍😍

خدانکنههه🌹🌹🌹😘مرسی قشنگم

خدانکنههه🌹🌹🌹😘مرسی قشنگم

😍😍😍😍

خدایا تا پاکم نکردی... خاکم نکن..😔😔😔باردار نیستم تیکر رسیدن ب خواسته هامه البته امیدوارم همینطور بشه 😍😍برام دعا کنید اونی ک میخوام بشه الهی فداتون بشم ❤❤