2777
2789
عنوان

ککککمممممک

| مشاهده متن کامل بحث + 281 بازدید | 34 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر روز آخر رابطه داشتی  و اترال هم بوده،چون اسمرم تا ۵ روز زنده س داخل بدنت ،امکان داره روزهای ...

اخه بدبختی 17م بوده نه الان که بخوام قرص بخورم😭

منو آقامون حالمون خوبه خییییییییلی خوب 😎آرامش این زندگی رو حاضر نیستم با هیچی عوض کنم😍

من همش برام سوال بوده چون میگن هر چند چندشم میشه بگم ولی چرا گفتن تو پریودی نزدیکی نباشه چون اگه بچه بشه مثله حروم زاده است ینی امکانش هست واقعا؟؟؟؟؟!!!!!!!!😯😑

دور سوم تلاش برای رسیدن ب اندام ایده آل💪💪😁 من همون آیناز خانووووم با اراده ام معرف حضورتون هستم ک😆😆😁😁💪💪💪ی سری برای باردارشدن بچه دوم کم کردم حدود 23 کیلو😎، بعد بارداری هم وزن کم کردم برای سری دوم حدود 21 کیلو 😎متاسفانه بخاطر شرایط خاصم ول کردم الان قراره باز شرو کنم🤩✌ وزن الان 86🙄 از پسش بر میام😉

اگه دورتون ۲۴/۲۵ روزه باشه بله احتمالش هست.من خودم تو همون دو سه روز بعد از پاکی تخمک گذاری دارم و ک ...

ای خداا😭😭😭

منو آقامون حالمون خوبه خییییییییلی خوب 😎آرامش این زندگی رو حاضر نیستم با هیچی عوض کنم😍
یه تست بی بی بزن ایشالله که حامله نیستی چرا جلو گیری نکردی دختر

اخه من با همین طرز فکر که حالا کو تا تخمک گذاری جدی نگرفتم

الان سینه هام درد میکنه و زیر دلم،چند روزم هست ترشحم زیاد شده گفتم بذا تو نت سرچ بزنم نکنه امکان حاملگی باشه 😭

من همش برام سوال بوده چون میگن هر چند چندشم میشه بگم ولی چرا گفتن تو پریودی نزدیکی نباشه چون اگه بچه ...

یا خدااااا وای استرس دارم

تو نت نوشته امکانش هست😭

اخه من با همین طرز فکر که حالا کو تا تخمک گذاری جدی نگرفتم الان سینه هام درد میکنه و زیر دلم،چند رو ...

فردا یه تست بزن صبح  انجام بده.ولی امکانش زیاده خیلی اشتباه کردی حالا یه قطره ریخته یا همشو 

یا خدااااا وای استرس دارم تو نت نوشته امکانش هست😭

خب اسپرم عمرش چند روزه واسه این امکانش هست 

مگه الان عقب انداختی؟

دور سوم تلاش برای رسیدن ب اندام ایده آل💪💪😁 من همون آیناز خانووووم با اراده ام معرف حضورتون هستم ک😆😆😁😁💪💪💪ی سری برای باردارشدن بچه دوم کم کردم حدود 23 کیلو😎، بعد بارداری هم وزن کم کردم برای سری دوم حدود 21 کیلو 😎متاسفانه بخاطر شرایط خاصم ول کردم الان قراره باز شرو کنم🤩✌ وزن الان 86🙄 از پسش بر میام😉

والا من که تاحالا نشنیدم

منم نشنیده بودم برای همین اصن جدی نگرفتم الان چند روزه درد اینا دارم یهو گفتم نکنه امکانش هست😖

خب اسپرم عمرش چند روزه واسه این امکانش هست  مگه الان عقب انداختی؟

نه 10م تاریخمه

کمر درد و سینه درد و زیر دلمم درد میکنه سر همین شک کردم😓

فردا یه تست بزن صبح  انجام بده.ولی امکانش زیاده خیلی اشتباه کردی حالا یه قطره ریخته یا همشو&nbs ...

نشون میده ینی?

نه گلاب به روتون کامل...😰