2777
2789
عنوان

آزارهای‌ خانواده همسر

249 بازدید | 8 پست

سلام خانومااا من تازه عضو شدم..۲۳ سالمه و مشکلم خانواده همسرم هستن

من خانواده شوهرم خیلی بی منطق و خودخواهن و فوق العاده دروغگو و باسیاست...تو دو سال نامزدیم منو خیلی آزار دادن اما همیشه چون شوهرم پشتم بود من اعتنا نکردم اما الان که ۴ ماهه از عروسیمون میگذره واقعا طاقتم تموم شده...از رفت و آمد من و همسرم با مادرم ناراحت میشن بحث و جدل راه میندازن همش دلش میخواد برم خونه ی فامیلاش خداییش هم میرفتم اما هرچی بهش خوبی کردم اصلا به چشمش نمیاد همش سعی میکنن دخالت کنن هرکاری میکنم باز منو با جاری بزرگم مقایسه میکنن پشتم حرف میزنن که همش خرید میکنه در صورتی من اصلا بهشون نمیگم میان خونمون چیزی اضافه کرده باشم میفهمن همش هم تهدید میکنن که اگه بخواین به روال خودتون زندگی کنین ما میذاریمتون کنار برای من مهم نیست فقط بخاطر همسرم البته اونم همیشه حق با تو هستش اونا حق ندارن تو زندگیمون دخالت کنن اما بعضی وقتا کارمون سر خانوادش به دعوا میکشه چون اونم خسته میشه هر روز یه چیز جدید میشنوه ما خیلی همو دوست داریم اما من سر خانوادش خیلی ازش دور شدم😔😔 شوهرم اصلا بچه ننه و تحت نفوذ مادرش نیست...واقعا چیکار کنم که شوهرمم از دست ندم و همیشه اگه واقعا حق با منه طرفدار من باشه خواهش میکنم کمکم کنین من واقعا بی تجربم

ببخشید که سرتونو درد آوردم😔

بی محلی ب خونوادش و حفظ ظاهر روابط باهاشون.

نزدن هیچ حرفی راجب خونوادش در خلوتتون انگار ک اصلا وجود ندارن.شوهرتم یه حرفی زد حرفو عوض کن

من لیمو بودم اون هلوشو دوست داشت😁من حتی اگر مرادهم بودم،،زندگی بر وفق هوشنگبود🤣😂😁

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سیاست داشته باش 

مادر شوهرت هرچی گفت اول فکر کن این حرف مادرت زذه اگر مادرت گفته بودچه جوابی میدادی؟حالا همون جواب به ماد شوهرت بده 

باخانواده شوهرت خیلی رفت و امد نکن دوری و دوستی 

هیچکس لیاقت ندارد اول زندگی خودتون بخاطرش خراب کنی پس بخاطر خودت ارامشت وهمچنین همسرت از خیلی از حرفها بگذر فکر کن مگس وزوز کرده 

ودر نهایت هیچ وقت جلو طایفه شوهرت باشوهرت بحث نکن جلوی اونها همیشه عالی باش حتی اگر الان دلت میخواد شوهرتو بکشی صداش بزن عزیزم 

همسرم من اخم   تورابه خنده   کسی عوض نمیکنم   حتی نداشته هایت راباداشته های کسی عوض نمیکنم من تارموی توکه هیچ حتی خاطراتت رابا هیچکس عوض نمیکنم   تاابدتوقلبمی                مامان دوتا گل پسرم آقا امین و آقا اهورا عشق های مامانی هستید  
همین که شوهرت باهاته برگ برنده دستته.ی گوشت در باشه ی گوشت دروازه.هرچی گفتن فقط سرتکون بده اما درنها ...

اخه بعضی وقتا انقد بهش گیر میدم طرف اونارو میگیره دعوامون بالا میگیره اما بعدش میگه بخدا خسته شدم میدونم آزارت میدن اما من چیکار کنم..خداییش خودش هم خیلی سر من با من مامانش جنگیده و صحبت کرده که خودشو درست کنه اما نشد...میترسم با این روندی که پیش گرفتم شوهرمم از دست بدم😔😔

بی محلی ب خونوادش و حفظ ظاهر روابط باهاشون. نزدن هیچ حرفی راجب خونوادش در خلوتتون انگار ک اصلا وجود ...

چندین بار سعی خودمو کردم اما بعضی وقتا کم میارم..مثلا من مامان واقعا جهیزیه خوبی بهم داد اما همش از وسایلام ایراد میگرفت