2777
2789
عنوان

حتما میشه مطمئنم دعا کنیم برای هم

| مشاهده متن کامل بحث + 142 بازدید | 25 پست
خیلی ها مادر شدن گلم حتی اونهایی که دکتر جوابشون کرده بود الهی به زودی تاپیک بزنی که حاجت روا شدی و ...

واااای خدااااا  ایشششاللله ممممنونم عزیزم 😍😍😍

خدا ب همه نینی بده ب منم بده ب حق حضرت رقیه ی صلوات برای باردار شدن همه و من
اره منم متفورمین دوماهه میخورم ب اضافه پیتوز و پردنیزولون این ماهم دکترم برای اولین بار اون داروهار ...

انشاالله عزیزم توکل بخدا😍

ی ضرب المثل خارجی هس ک میگه:                                 😏    car  not  R  😏                                      یعنی: "کار که عار نیست"                                                          خارج نرفتید ک بدونید 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشالله عزیزم منم این ماه لتزول امپول متفورمین .. اینا استفاده کردم امیدوارم باردار باشم دلم روشته ا ...

ایشالله ک حتما حامله ای‌ . روز چندمته عزیزم؟ انفاقا امروز ی تاپیکی پیدا کردم در مورد ی اقایی ک تو تهرانه عطاری داره و خیلیا با پودر و داروهاش جواب گرفتن اونا ک اسپرم حتی صفر بودن. با شوهرم زنگ زدیم فکنم نیم ساعت بیشتر حرف زد فقط مشاوره داد بدون هیچ پولی ما هی اصرار کردیم بهمون دارو بده گف ن احتیاج نیس فقط گف تقویت کن خودتو ویتامین ای سی زینگ ول من خرما  روزی دو قاشق سیاه دانه. حذف گوشت گاو چون سرده‌. حذف عدس.و خیلی چیزا. هرکی جای اون اقا بود این همه در روز بهش میزنگن حق مشاوره بگیره کلی پول در میاره. ولی انقد با حوصله جواب میداد ک دلمو واقعا روشن کرد دلیل انرژی الانمم یکیش همینه

سلام عزیزم صلوات نذر کن برا شهید ابراهیم هادی و شهید حاج سعید سامانلو از خدا بخواه به حرمتشون بهت فر ...

سایه جان من چطوری نذر کنم باید ب شما بگم یا خودم تو دلم؟ عزیز این دو شهید شهدای جنگن یا مدافح حرم؟ من خودمم فرزند حانبازم

ایشالله ک حتما حامله ای‌ . روز چندمته عزیزم؟ انفاقا امروز ی تاپیکی پیدا کردم در مورد ی اقایی ک تو ته ...

انشالله روز 26 هست ببین این چیزی ک میگی تب سنتی هستس ما 4 ماه رفتیم تب تین فیل کور اینا داد سیاه دونه هم گفت با عسل روزی 1 غ قاشق گفت سویا نخودسبز عدس اصلا نخورید الان 1 ساله نمیخوریم ولی برای ما نتیجه نداد خیلیا جواب گرفتن امیدوارم نتیجه بگیری البته شوهر من واریکوسل داره این ماه اگ نشه دیگه میترکممم باید بره عمل کنه دیگه

انشالله روز 26 هست ببین این چیزی ک میگی تب سنتی هستس ما 4 ماه رفتیم تب تین فیل کور اینا داد سیاه دون ...

ایشالله ک این ماه میششششششه

اره بدن با بدن فرق داره. دعا از زبون یکی دیگه میگیره بخاطر همین این پستو زدم ک بقیه برای همدیگه دعا کنیم ایشالله همه لیاقت مادر شدنو پیدا کنیم ب حق دل شکسته ی حضرت رقیه

ایشالله ک این ماه میششششششه اره بدن با بدن فرق داره. دعا از زبون یکی دیگه میگیره بخاطر همین این پست ...

انشالله عزیزم ماه دیگ بری جواب مثبت بگیری ب حق دل شکسته خانوم رباب نی نی داشتی خبرم کن ذوق کنم 

انشالله عزیزم ماه دیگ بری جواب مثبت بگیری ب حق دل شکسته خانوم رباب نی نی داشتی خبرم کن ذوق کنم 

فدات شم حتما میام میگم توام حتما خبر بده نازنین جان

نشد عزیزم تازه 6 روز جلوتر شدم انشالله ک تو باشی

ایشالله ک این جلو افتادن بخاطر امادگی رحم باشه و ماه دیگه حتتتتتتما ایشالله ب حق امشب بارداری😘😘❤