2821
2789
ارهههه میام شبش از سیر تا پیاز میگم😄😄دعاااا کن❤❤😁

ايشالا به زودى تاپيك عروسيت 

بعدش هم باردارى

بعد هم بچه دارى

نى نى سايته و مراحل كارش اينه خب 😅😅😅

***** مـــــــــعجزه زمانی اتفاق می افتد که تو به جای انرژی بخشیدن به ترس هایت، به رویاهایِ زیبایَت انرژی بدهی، به جای باور کردنِ ترس هایت، رویاهایت را بـــــاور کنی. همه ی زندگی روی همین دو واژه استواره : بــــــــــــــــــــــاور ، تمـــــــــــرکز
ارهههه میام شبش از سیر تا پیاز میگم😄😄دعاااا کن❤❤😁

حتما عزیزم....ولی اگر حرفی بینتون مونده بهتره مثل دوتا آدم عاقل راجع بهش صحبت کنید که اگر نیاز به خاتمه  رابطتون هست پرونده بی شک و شبهه بسته شه و اگر حسی بینتون هست و قابل ادامه هست ادامه بدید....موفق باشی🌸🌸💙💙

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

حتما عزیزم....ولی اگر حرفی بینتون مونده بهتره مثل دوتا آدم عاقل راجع بهش صحبت کنید که اگر نیاز به خا ...

یکم غیرقابل پیش بینیه سکوت میکنه موقع حرف جدی بعد میگه اگه بری با یکی دیگه خفت میکنم😑نمیفهممش

با شوهرت؟!!!!! تو نی نی سایت؟😀

ن شوهرم ک نیست😆ولی اره 

یه بار عکس گذاشت منم قبلش عکس گذاشته بودم خانوما هی مارو وصل کردن بهم یادش بخیر😂😂جالبه همشهریم بودیم زود همو دیدیم😁

ن شوهرم ک نیست😆ولی اره  یه بار عکس گذاشت منم قبلش عکس گذاشته بودم خانوما هی مارو وصل کردن بهم ...

واااااای چه شخمی رمانتیکیییی😁😍😍😍🤗🤗🤗

زندگیمون پر شده از " مهم نیست " هایی که " مهمن .... خیلی مهم...!
تازه باورت میشه اینجا اشنا شدیم😁😁😁

يا خدااا 

اونم عضو نى نى سايت بوده ؟!

هم سايتى هستيم پس 😅😅😅

***** مـــــــــعجزه زمانی اتفاق می افتد که تو به جای انرژی بخشیدن به ترس هایت، به رویاهایِ زیبایَت انرژی بدهی، به جای باور کردنِ ترس هایت، رویاهایت را بـــــاور کنی. همه ی زندگی روی همین دو واژه استواره : بــــــــــــــــــــــاور ، تمـــــــــــرکز