2777
2789
عنوان

راهکار برای کنترل خشم

203 بازدید | 5 پست
من زیاد عصبانی نمیشم ولی وقتی عصبانی بشم شدماااااااا میخوام راهکار بدید اون موقع هم بتونم خودمو کنترل کنم مخصوصا با همسری و دخترم
^^وَإِن یَکَادُ الَّذِینَ کَفَرُوا لَیُزْلِقُونَکَ بِأَبْصَارِهِمْ لَمَّا سَمِعُوا الذِّکْرَ وَیَقُولُونَ إِنَّهُ لَمَجْنُونٌ وَمَا هُوَ إِلَّا ذِکْرٌ لِّلْعَالَمِینَ^ خدا رو شکر خواهر یا داداش نیکی جونم عیدی سال 96 ماست7
ممنون میشم
^^وَإِن یَکَادُ الَّذِینَ کَفَرُوا لَیُزْلِقُونَکَ بِأَبْصَارِهِمْ لَمَّا سَمِعُوا الذِّکْرَ وَیَقُولُونَ إِنَّهُ لَمَجْنُونٌ وَمَا هُوَ إِلَّا ذِکْرٌ لِّلْعَالَمِینَ^ خدا رو شکر خواهر یا داداش نیکی جونم عیدی سال 96 ماست7

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این قضیه رو با همسرت درمیون بذار که واسه کنترل عصبانیتت بهت کمک کنه یعنی وقتی عصبانی میشی درکت کنه ارومت کنه ادامه نده و بحثو بذاره واسه یه وقت دیگه
سوره والعصر رو زیاد بخون ارومت میکنه
مدتی هست نگاهم به تماشای خداست وامیدم به خداونـــدی اوست
شوهرم خیلی صبوره منم واقعا ازش ارامش میگیرم ولی گاهی از کوره شدید در میرم ومیزنم به سیم آخر