2777
2789

بچه ها من تازه عضو شدم و همه تاپیکام راجع این پریود و حاملگی کوفتیه🤣

به من بعد دوهفته تاخیر با بتای زیر یک و آندومتر 9 آمپول دادن تا پریود شم. ولی امیدم از دست ندادم😄

کسی بوده که بعد آزمایش و سونوگرافی منفی یه ووو بفهمه بارداره؟ 

آخه این دیگه امید نیست. عدم واقع بینی هست. بهتره امید را برای ماه‌های بعد بگذاری.

من مونی هستم که از سال ۸۹ در سایت فعال هستم. یک مدت خودم داوطلبانه به سایت نیومد و وقتی دوباره برگشتم تا در تاپیک‌های قدیمی به خصوص تاپیک خشونت علیه خانوم‌ها فعال باشم، با وضع نابسامان سایت رو به رو شدم. حدود شش ماه پیش بود. داشتم داخل پیام خصوصی با نی نی یار در خصوص مشکلات سایت چت می‌کردم که ایشون «به هوس نیمه شبی» فقط چون قدرت در دستش بود و نباید جایی جواب پس می‌داد وسط صحبت‌های خصوصی بی هیچ اخطار و حرفی من را قطع دسترسی کرد. اکانتی هفت هشت ساله را قطع کرد که باهاش سال‌ها با علاقه در سایتی که دوستش داشتم و بهش اعتقاد داشتم وقت گذاشته بودم! من موندم و این سوال: «واقعا این بود آرمان‌های نی نی سایت؟»

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من الان تاپیک قبلیتو ک بیبی داشت رو دیدم...ازاین مارک بیبی استفاده نکن چون مثبتش کاذب...

ببین هشت تا بی بی چک مدیکور بعد یک ساعت هاله انداخت. آخه چرا؟ چرا دفعات قبلی نمینداخت؟ دیگه حالم بهم میخوره ازین مارک

عزیزم بی بی چک نیست که بگیم خطا بوده من خودم پونزده روز بعد پریودی بی بی چک زدم همش منفی بود اخرش آزمایش بتا دادم گفت بارداری 

تیکر تولد معجزه ی شیرین زندگی من که خدا بعد هفت سال بهم داده😍 اگه میشه با دلای پاکتون برا عاقبت بخیری پسرم صلوات بفرستین خیلی محتاج دعاییم❤
ببین هشت تا بی بی چک مدیکور بعد یک ساعت هاله انداخت. آخه چرا؟ چرا دفعات قبلی نمینداخت؟ دیگه حالم بهم ...

دقیقا منم وس همین میگم...چون منم یکبار ۷ تا مثبت شد ازم ولی باردارنبودم.

خدایا مراقب همه ی نینی ها باش..
آخه جسته گریخته دیدم نوشتن بعد بیست روز مثلا تازه بی بی مثبت شده 

آخه آزمایش خون و سونوگرافی خیلی دقت بیشتری دارند. امکان نداره... اون مورد بعد از بیست روز حتما چیز دیگه‌ای بوده. این وسط آزمایشات پزشکی نکرده بودند. تخمک گذاری شما فوق بتونه ده روز دیرتر انجام بشه. اونم آزمایش خون حتما زودتر از هر چیز دیگه‌ای تشخیص می‌ده. 

من مونی هستم که از سال ۸۹ در سایت فعال هستم. یک مدت خودم داوطلبانه به سایت نیومد و وقتی دوباره برگشتم تا در تاپیک‌های قدیمی به خصوص تاپیک خشونت علیه خانوم‌ها فعال باشم، با وضع نابسامان سایت رو به رو شدم. حدود شش ماه پیش بود. داشتم داخل پیام خصوصی با نی نی یار در خصوص مشکلات سایت چت می‌کردم که ایشون «به هوس نیمه شبی» فقط چون قدرت در دستش بود و نباید جایی جواب پس می‌داد وسط صحبت‌های خصوصی بی هیچ اخطار و حرفی من را قطع دسترسی کرد. اکانتی هفت هشت ساله را قطع کرد که باهاش سال‌ها با علاقه در سایتی که دوستش داشتم و بهش اعتقاد داشتم وقت گذاشته بودم! من موندم و این سوال: «واقعا این بود آرمان‌های نی نی سایت؟»
عزیزم بی بی چک نیست که بگیم خطا بوده من خودم پونزده روز بعد پریودی بی بی چک زدم همش منفی بود اخرش آز ...

حالا واسه من هشتا بی بی هاله انداخت دوهفته هم تاخیر 

شما بودی امیدوار نمیشدی😭😭

آخه آزمایش خون و سونوگرافی خیلی دقت بیشتری دارند. امکان نداره... اون مورد بعد از بیست روز حتما چیز د ...

مثلا میگم نکنه بعد تاخیر حدود ده روز پیش جلوگیری نکردم یه تخمک بوده باشه و اینا😂

حالا واسه من هشتا بی بی هاله انداخت دوهفته هم تاخیر  شما بودی امیدوار نمیشدی😭😭

حق داری ولی عزیزم امیدواری الکی که بع درد نمیخوره گلم اگه مثبت بود آزمایش بدون شک بهت میگفت .میخای دوباره از بده خیالت راحت بشه

تیکر تولد معجزه ی شیرین زندگی من که خدا بعد هفت سال بهم داده😍 اگه میشه با دلای پاکتون برا عاقبت بخیری پسرم صلوات بفرستین خیلی محتاج دعاییم❤
نه خانمی آمپول رو فردا میزنم تا پریود شم 😢

همینطوری ام نزن خدارو چه دیدی شاید حامله ای اول یه ازمایش دیگه بده بعد شاید موقعی که ازمایش دادی کم از لقاحت گذشته بوده

همینطوری ام نزن خدارو چه دیدی شاید حامله ای اول یه ازمایش دیگه بده بعد شاید موقعی که ازمایش دادی کم ...

آخه میگن اگر باشم آمپول تقویت میکنه بارداری رو. نباشم هم پریود میشم پس زدنش بی ضرره. ممنون گلم از جوابت و پیگیریت ایشالله بچت سالم بیاد بغلت. منم یه پسر چهارساله دارم عجله م واسه اینه که اختلاف سني شون نره بالا چون ناباروری هم داشتم دیر و مشکل باردار میشم.