2777
2789

چه تستی ؟ بارداری؟ بعد عقب افتادن پریود

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا درموندم من ۵ روز بعد پریودم رابطه داشتم که احتمال دادام یکم اسپرم بره بخاطر همون قرص اورژانسی ...

چند روز عقب انداختی

منو آقامون حالمون خوبه خییییییییلی خوب 😎آرامش این زندگی رو حاضر نیستم با هیچی عوض کنم😍
باید حداقل یه هفته از تخمک گذاریت بگذره بعد تست بزنی

اگه تخمک همون موقع هم لقاح پیدا کنه ۱۰ تا ۱۲ روز طول میکشه تا بیاد و داخل رحم لانه گزینی کنه و شروع به تولید هورمون بکنه

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤
واقعا درموندم من ۵ روز بعد پریودم رابطه داشتم که احتمال دادام یکم اسپرم بره بخاطر همون قرص اورژانسی ...

اگه سروقت خوردی نگران نباش

قرص بهم میریزه

اگه تخمک همون موقع هم لقاح پیدا کنه ۱۰ تا ۱۲ روز طول میکشه تا بیاد و داخل رحم لانه گزینی کنه و شروع ...

خب منم همونو میگم دیگه

حداقل هفت روز ینی کمه کم هفت روز 😐

منو آقامون حالمون خوبه خییییییییلی خوب 😎آرامش این زندگی رو حاضر نیستم با هیچی عوض کنم😍