2777
2789
عنوان

برای بارداری دکتر نرفتم ازمایشم ندادم

| مشاهده متن کامل بحث + 2085 بازدید | 32 پست
من از مادرم پرسیدم هیچکدوم از این ازمایشارو نداده غذاهای دوران بارداری رو هم ارگانیک استفاده میکنم ...

نه عزیزم این چکاپ واقعا ضروریه اصلا برا سلامتی خودت مهمه 

بازم هرجور ک خودت صلاح میدونی🌷

بله اینکه اگه عمرش به دنیا باشه و خدا بخواد حتما میمونه و ایشالا نی نی سالم و خوشگلی دنیا بیاری ولی ...

الان بچه مشکل دار بوجود نمیاد گلم؟

دقت کردی چقد مریضی روحی جدید بوجود اومده

اوتیسم و بیش فعالی که رو شاخشه 

اصلا چیزایی پیش اومده که ادم واقعا متعجب میشه بااینهمه علم اینهمه تغذیه به اصطلاح سالم اینهمه دکتر رفتن بازم چنین چیزایی وجود داشته باشه

پس دکترام کاری نتونستن بکنن

تا خدا نخاد برگ از درخت نمیفته ... ببین وقتی بخاد یه اتفاقی بیفته میفته ... وقتی نخاد بیفته آسمون به زمین بیاد نمیفته ... پس دلت راحت خیالت تخت خودتو رها کن تو دستاش 😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان اینهمه بیماری اوتیسم و بیش فعالی و انواع مریضیای روحی جدیدنشون میده علمم خیلی کار خاصی نکرده چ ...

عزیزم قدیم ده بیست تا بچه بدنیا میاوردند چند تاشون هم موقع زایمان یا دوسال اول میمردند و علت رو هم نمیفهمیدن، خیلی از مادرا هم موقع زایمان میمرند، آخه این چه حرفیه ، 

ياد اون داستان حضرت علي افتادم كه زير ديوار خرابه نشسته بودن و بلند شدن جاشونو عوض كردن يه عده گفتن از قضاي الهي فرار ميكني ؟؟؟ اگه خدا بخواد بميري ميميري اگه نه زنده ميموني نبايد جاتو عوض كني

و حضرت گفتن از قضاي الهي به قدر الهي پناه بردم !

در واقع از قوانين و علم براي نجات خودمون بايد استفاده كنيم 

اين چه استدلاليه كه شما داري!

انسان تلاشش رو ميكنه تا حدي كه ميتونه و نتيجه رو به خدا ميسپاره نه اينكه تكون نخوريم و بي مسوليتي و بي فكري خودمون رو بگيم خواست خدا بوده

پيشنهاد ميكنم حتما با دكتر مشورت كنين 🌻

خدايا شكرت ❤️السلام علي الحسين ✨ ممنونم كه روز تولد امام حسين بهم عيدي دادي خدا جون 😘
ووقتی امکانات بدنیا اوردن بچه سالم از یک زن نازا هست خیلی ناشکریه که از این امکانات استفاده نکرد&nbs ...

من همون شیر پاستوریزه رو هم قبول ندارم

اصلا نیدونیم دارن چی به خوردمون میدن 😊

ترجیحم شیر طبیعی گاوه 😁

قدیما اکثر زنا میزاییدن چون طبع رحمشون سرد میشد چهار تا تجویز گرمی جات میشد خانومه باردار میشد

الان هزار تا قرص میدن تازه جواب نمیده

بعد میرن انواع روش های مصنوعی

اسپرم مرده رو باخود ارضایی میگیرن قاطی میکنن باتخمک زن 

واقعا این راه درسته به نظرتون؟

تا خدا نخاد برگ از درخت نمیفته ... ببین وقتی بخاد یه اتفاقی بیفته میفته ... وقتی نخاد بیفته آسمون به زمین بیاد نمیفته ... پس دلت راحت خیالت تخت خودتو رها کن تو دستاش 😊
الان بچه مشکل دار بوجود نمیاد گلم؟ دقت کردی چقد مریضی روحی جدید بوجود اومده اوتیسم و بیش فعالی که ...

عزیزم شما که اینجور فکر میکنی همینکار کن دکتر نرو  دیگه چرا اینجا میگی

الیسا زندگی مامانیش و عشق باباییشه,تولد  زندگیم ۹۷/۸/۱۹   
الان بچه مشکل دار بوجود نمیاد گلم؟ دقت کردی چقد مریضی روحی جدید بوجود اومده اوتیسم و بیش فعالی که ...

خب قدیما هم همون اوتیسم و بیش فعالی هزار جور بیماری ها بوده فقط فلم مردم عوام پیشرفت نداشت که بدونن

الان هم به خاطر تغدیه های نادرست و سبک زندگی صنعتی بازم این جور تولد ها وجود داره ولی پیشرفت علم خیلی تونسته به کاهش علائمش کمک کنه

در کل معتقدم آدم باید متناسب با زمان خودش پیش بره نه قدیمی تر تا جلوتر

❤❤❤خدا جونم میشه منو به اون چیزی که ته قلبمه برسونی؟❤❤❤
ياد اون داستان حضرت علي افتادم كه زير ديوار خرابه نشسته بودن و بلند شدن جاشونو عوض كردن يه عده گفتن ...

تلاش رو شما چی معنی میکنی ؟

من تلاشم سالم زندگی کردنه

بدون مواد شیمیایی این بده؟

الان اینهمه بیماری اوتیسم و بیش فعالی و انواع مریضیای روحی جدیدنشون میده علمم خیلی کار خاصی نکرده چ ...

الان تشخیص این بسماری ها اومده. عزیزم  قدیم هم بود ولی تشخیص نمیدادن و خیلیا باهمین مشکلات بزرگ میشدن نیلی ها میمزدن خیلی ها عوارضشو  میدیدن و توی جامعه نمود پیدا میکرد.

ضمن اینکه اینهمه بیماری بخاطر تغذیه غلط اب و. هوای الودست نه صرفا علم پزشکی!!!!!

خدایا شکرت   راضیم به هر اونچه بخوای  
خب قدیما هم همون اوتیسم و بیش فعالی هزار جور بیماری ها بوده فقط فلم مردم عوام پیشرفت نداشت که بدونن ...

اوتیسم عزیزم تازه وارد چارت دی اس ام فور شده شیوعش وحشتناک شده اونم بخاطر داروها و تغذیه غلط مادر در بارداریه 

من همون شیر پاستوریزه رو هم قبول ندارم اصلا نیدونیم دارن چی به خوردمون میدن 😊 ترجیحم شیر طبیعی گا ...

من هر چی بگم  شما استدلال خودتو. داری

موفق باشی😁

سنگ اگر کاسه ی زرین شکند  ‌‌    ارزش سنگ نیافزاید و زر کم نشود
عزیزم شما که اینجور فکر میکنی همینکار کن دکتر نرو  دیگه چرا اینجا میگی

گفتم شاید کسایی هم باشن که روششون این باشه دلشون قرص بشه که هیچ اتفاقی نمیفته براشون 😊

به شرط زندگی و تغذیه سالم

من 5 ماه اول رفتم ولی بعد دیدم هیچ فایده ای نداره هر دفعه 5 دقیقه وقت میذاره حرفای تکراری که تو اینت ...

دقیقا مشکلی پیش نمیاد این کار طبیعیه بدنمونه که داره راه خودشو به درستی میره ...

ان شاالله تا اخرش به خوبی پیش میری عزیزم

عزیزم این بیماری ها قبل هم بوده و خیلی بیشتر بوده، فقط نمیدونستن چیه! الان من و شما میشناسیم این بیماری هارو، فکر میکنیم قبلا نبودن الان بوجود آمدن. عزیزم بالا بری پایین بیای، قبلا آمار مرگ و میر و رشد جمعیت خیلی پایین تر بوده، به خاطر ضعف علم پزشکی و نا آگاهی. حالا شما میخوای همچنان مثل گذشته رفتار کنی، باشه. ولی اگه مشکلی داشته باشه بچه ت خدایی نکرده، بدون شما بهش ظلم کردی. میتونستی بیشتر ازش مراقبت کنی و نکردی. وقتی امکانات هست چرا استفاده نکنی؟ یه سری حداقلهایی رو کم کمش انجام بده. 

استارتر جان به هرحال روی نظرت پافشاری داری و خب نظرت محترمه

اما نظرات رو که خوندم متوجه شدم تقریبا ۹۰ درصد با طرز فکرت مخالفن

به هر حال انشاءالله خودت و نی نیت سالم و سلامت باشین

❤❤❤خدا جونم میشه منو به اون چیزی که ته قلبمه برسونی؟❤❤❤