2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکم ماست قاطی سس کن 

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
من که میگم چند وقت دیگه با گفتار و رفتاری که ((غلط کردم)) توش مستتره میاد سراغت   شایدم رسما ا ...

دیگه خر نمیشم،قبلنم اینکارو چن بار کرد و بخشیدمش ،این راند دیگه راند آخره😄😄😄😄

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋

دیگه خر نمیشم،قبلنم اینکارو چن بار کرد و بخشیدمش ،این راند دیگه راند آخره😄😄😄😄

پس دیگه رسما از بهشت رانده شدس  والا حق داری

نیکی چو از حد بگذرد نادان خیال بد کند! از دل برود هر آنکه از دیده برفت!
پس دیگه رسما از بهشت رانده شدس    والا حق داری

نه بابا،این مدل مردا بهشتشون مادرشونه،بخشیدمش به همون،فقط دلم واسه نفر بعدی که میخاد وارد زندگی این نامرد بشه میسوز ه،خیلی گناه داره😄😄😄

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋

نه بابا،این مدل مردا بهشتشون مادرشونه،بخشیدمش به همون،فقط دلم واسه نفر بعدی که میخاد وارد زندگی این ...

مگه قراره کسی وارد زندگیش بشه؟ پس فکر میکنی جذابه ناقلا  

مگه قراره کسی وارد زندگیش بشه؟ پس فکر میکنی جذابه ناقلا    

بی زن نمیمونن که،قیافشو ببینی بالا میاری😄😄😄😄 خییییلی زشته،فرق سر و شقیقش تا وسط سر کچله،پوستش هم قرمزه 😄😄😄😄

بی زن نمیمونن که،قیافشو ببینی بالا میاری😄😄😄😄 خییییلی زشته،فرق سر و شقیقش تا وسط سر کچله،پوستش هم ...

وای یعنی به همین فجیعی؟  پس ورژن خانمانه ی صبر ایوب هستی   

وای یعنی به همین فجیعی؟   پس ورژن خانمانه ی صبر ایوب هستی    

دقیقا به همین فجیعی،مامانم میگفت پسر خوبیه بخاطر قیافه رد نکنش بختت بسته میشه😄😄😄 میترسیدم منت بذاره سرم که تو خودت به اقبالت پشت پا میزنی قبول کردم،اخه قبلا یه خاستگار شکاک داشتم طرف کارمند جای خصوصی با حقوق پونصد تومن بود چشاش هم چپ بود بنده خدا،مادرم شدیدا روش اصرار داشت با این ایده که چهار پنح سال دیگه حای دولتی استخدان میشه تو بانک،چند سال سرکوفت میزد بهم،اینقدر بدشانسم که فقط باید ببینی،الان یع سری برنامه دارم کلا میخام زندگیمو از خانوادم جدا کنم و برم پی خودم،خسته شدم واقعا دیگه نمیکشم

وای یعنی به همین فجیعی؟   پس ورژن خانمانه ی صبر ایوب هستی    

خدا کنه هیچ وقت هیچکس تو زندگی و موقعیت من قرار نگیره،واقعا صبر میخاد،امان از دست مادرم،امان،بدبختم کرد

خدا کنه هیچ وقت هیچکس تو زندگی و موقعیت من قرار نگیره،واقعا صبر میخاد،امان از دست مادرم،امان،بدبختم ...

زن خودساخته ای هستی میتونی از پسش بربیای پیش مشاور هم برو