2777
2789
عزیزم من هم مرغ میریزم هم ژامبون،هم ذرت هم نخود فرنگی،اصلاااا خیارشور رو رنده نکن اب مبندازه خیلی زش ...

مرسی گلم

لطفاً برای سلامتی تو دلیم یه صلوات می‌فرستی🥺🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیارشورو رنده کنم بهتره یا ریز

رنده آب میندازه

فقط 13 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊
سلام شما چکار کردی بالاخره تاپیک زده بودی پیدات نمیکردم

سلام عزیزم،درباره چی چیکار کردم😄😄😄

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋

همون بحث شوهرت دیگه مشکل حل شد انشالله؟

نه ،قرار بود بعد عید جدا شیم ،هیچکذومشون پا پیش نمیذارن لعنتیا،البته تو عید اومدن و پدرم گفت بعد عید ولی اصلا هیچ خبری نیست ازشون الان

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋

نه ،قرار بود بعد عید جدا شیم ،هیچکذومشون پا پیش نمیذارن لعنتیا،البته تو عید اومدن و پدرم گفت بعد عید ...

که اینطور حالا میونه تون بهتر نشده اصلا؟

نیکی چو از حد بگذرد نادان خیال بد کند! از دل برود هر آنکه از دیده برفت!
که اینطور حالا میونه تون بهتر نشده اصلا؟

اصلا خبری ازش نیست،هیچ سراغی نمیگیره ،البته خوشحالم مزاحمم نمیشه بعد یه مدت طولانی دارم ارامش قبلمو بدست میارم،راضیم

اصلا خبری ازش نیست،هیچ سراغی نمیگیره ،البته خوشحالم مزاحمم نمیشه بعد یه مدت طولانی دارم ارامش قبلمو ...

من که میگم چند وقت دیگه با گفتار و رفتاری که ((غلط کردم)) توش مستتره میاد سراغت  شایدم رسما این جمله احساسی و رمانتیک و گوشنواز رو به زبون بیاره  

نیکی چو از حد بگذرد نادان خیال بد کند! از دل برود هر آنکه از دیده برفت!