2777
2789

لطفا بیاید از تجربیاتتون بگید استفاده کنیم . چجوری جلوشون برا خودمون ارزش قاعل شیم تا یاد بگیرن اوناهم ،

چطوری میشه جلوشون خودمون رو بالا ببریم همونجور گه اونا میبرن ؟

چیکار کنیم پیششون با کلاس بنظر بیایم .

چیکار کنیم جلوشون اعتماد بنفسمون حفظ بشه ...

شاید سوال خیلیا باشه لطفا بیاید ازتجربه هاتون بگید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کم رفت و آمد کنی و خودتو پایین نگیری که اونا به اصطلاح بگن خاکیه.همیشه سطح بالا باشی.و رفت و امد نکنی در حد سلام علیک این واقعا دو اصل که اگه رعایت کنی هیچ مشکلی لا قوم شوهر نخواهی داشت

من و شوهرم خیلی بچه دوست داریم اما بخاطر شرایط کار شوهرم میترسم بیارم😥                                        خدایا میشه یهویی حامله شم اونم دوقلو تمام سختیاشو به جون میخرم اخه عاشق دوقلوام               میشه واسه براورده شدن حاجتم یه صلوات مهمونم کنی... ممنونتم عزیز دلم ❤❤❤

این ارزش رو فقط همسرتون میتونه برسونه 

هرچقدر هم که شما متشخص باشید وقتی همسر تو جمع احترام نذاشت خصوصا در حضور خانوادش یعنی نابودی

این همسره که به همسرش ارزش میده و بالا میبره حالا چه زن چه مرد

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 

کم حرف بزن ولی به جا حرف بزن . تو هر بحثی شرکت نکن . و مهمترین گزینه همسرته که چطور باهات رفتار میکنه تو جمع پیش اونا

به خدا❤ ایمان دارم " حتی اگر سکوت کرده باشد.... 
کم رفت و آمد کنی و خودتو پایین نگیری که اونا به اصطلاح بگن خاکیه.همیشه سطح بالا باشی.و رفت و امد نکن ...

دقیقا همینه این ب من ثابت شده . هزچی کم محل کنی و کمتر بری و کم تر دم دست باشی میگن سنگینه نجیبه و بیشتر ارزش داری براشون تا اینکه همش دم دست باشی و خاکی

کم حرف بزن، خودتو توی دست و پا خیلی ننداز ولی سرد هم نباش ، با هیچکدوم از اقوام همسر نه خیلی صمیمی شو و نه جبهه بگیر 

دو بار در هفته تلفنی احوال مادرشوهرتو بپرس 

اگر بهت بی احترامی کردن همونجا طرف مقابلتو کنار بکش و بهش بگو و علتشو بپرس ، نذار چیزی توی دلت بمونه که بعد به شوهرت مجبور باشی بکی 

مهمونیاشون که میری شیک پوش باش

لینک گروههای رژیم ۱۶/۸ https://www.ninisite.com/discussion/topic/9754584/%D8%B1%DA%98%DB%8C%D9%85-%DB%B1%DB%B6-%DB%B8-%DA%AF%D8%B1%D9%88%D9%87%DB%8C

بگو شوهرت کنار اسمت خانم به کار ببره...میوه برات پوست بکنه....با عزیزم و جانم باهات صحبت کنه....

با قوم شوهر اصلا صمیمی نشو...قبل از حرف زدن فکر کن....هرچیزیو بیان نکن......زیادی کار نکن.....

اسرار زندگیتو اونجا فاش نکن.....

با دعوت  رفت و آمد کنید  مخصوصا برای شام و ناهار

بی هماهنگی و سرزده  نرید دیدن شون

شب نمونید  ترجیحا 

یه حالت رودربایستی بین خودتون و دیگران نگه دارید 

وارد موضوعات و بحث ها شون نشید و اغلب شنونده باشید 

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....