2777
2789
عنوان

نمیخوااااام تو بارداری چاااق بشمم 🤕

| مشاهده متن کامل بحث + 213 بازدید | 37 پست
اخه من تیروئید کم کارم دارم آخرشم باز باید برم دکتر رژیم 👩‍🎤

منم دارم عزیزم کم کاری تیرویبد 

خدایا مراقب ویهان وماکانم و همسر عزیزم باش  قربون دوتا پسر تپلم برم من..اگه جواب بی ادبیتو نمیدم یعنی در حد من نیستی پس انقدر خودتو خاروخفیف نکن و زور نزن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا عزیزم؟ دکتر میری؟ انشالله که مشکلی نیست 💖💖💖

سه ماهه اول سه کیلو کم کردم چون ویار داشتم که دکتر گفت طبیعیه از سه ماهه دوم به بعد هم گفت ماهی یک کیلو باید اضافه کنی که یک کیلو اضافه کردم ولی به هرحال از وزن قبلم دو کیلو کمترم ولی خیلی راضیم اصلا سنگین نشدم

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
من دارم میرم توماه ۶ فقط ۲کیلو اضاف کردم برو دکتر رژیم بهترین کاره

ترغیبم کردی برم دکتر رژیم 😅 از ورم بارداری متنفرم چون چشام تنگ میشه و ناجور بی ریخت میشم 😂😂😂😅

عشق آمدن را بلد است .. اما ماندن را باید یادش بدهی
سه ماهه اول سه کیلو کم کردم چون ویار داشتم که دکتر گفت طبیعیه از سه ماهه دوم به بعد هم گفت ماهی یک ک ...

خدا رو شکر.. انشالله سلامت باشین ..

قصدتون زایمان طبیعیه یا سز؟؟ 

فدات عزیزم ناگفته نماند ک من کلا قبل زایمانم پر بودم ۶۵کیلو بودم شدم ۷۴کیلو فقط سعی کن پرخوری الکی ن ...

خیلی گرسنم میشه.. مامانم اینا میگن غذا بخور ولی خودم سعی میکنم بیشتر میوه و کاهو اینا بخورم غذام همون وعده های قبلی بمونه 

خدا رو شکر.. انشالله سلامت باشین .. قصدتون زایمان طبیعیه یا سز؟؟ 

ممنونم عزیزم

نمیدونم اگر لگنم خوب باشه شاید طبیعی 

ولی اطرافیانم میگن تو نمیتونی سزارین کن😑

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏