2777
2789
عنوان

بنظرتون برم خونه پدرشوهرم بمونم

782 بازدید | 46 پست

خونه خودم اصلا موقعيت درس خوندن ندارم

پسرمم هنوز كامل جيش و ايناشو نميگه و بايد مدام خودم ببرم دسشويي و مهد گفته حتما از پوشك بگير بيار  يا بايد كلا پوشكش كني ما نميتونبم هر دقيقه ببريمش دستشويي

مادرو پدر خودمم خيلي درگيرن 

فوقش دوسه روز در ماه بتونن كمك كنن 

خونواده همسرم خيلي عالي اند و تا خالا تو اين ده سال ناراحتي ازشون نديدم(يه شهر ديگه هستن) 

ولي همه ميگن بخاطر دوري و دوستيه 

البته مثلا عيد رفتيم بيست روز مونديم كلا زياد ميريم اونجا

حالا مادروبدرشرهرم اينا ميگن بيا همينجا پسرتو نگه ميداريم درستو بخون 

خوتشون طبقه بالا خاليه و من ميتونم برم بالا 

همسرمم ميگه اره برو اگه دوس داري 

ولي هم خودم دلم نيس زندگيمو بذارم برم(البته مثلا قراره همسرمم بياد تند تمد سر بزنه)هم همه ميگن بري بموني روابطتون شكراب ميشه😃هرچند بنظر خودم نميشه چون نه من نه مادرشوهرم اينا تو اين واديا نيستيم

ولي ميدونم تو خونه خودم باشم به هيچوجه كيفيت اونجا درس خوندن رو نداره

عيد خيلي خوب اونحا درس ميخوندم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو .و اون روی خانواده شوهرت رو ببین 

از من به تو نصیحت هیچوقت شوهرت رو تنها نذار. هیچوقت به مدت زیاد خونه پدر شوهر نمون من داغ دیدم .دلم نمیخواد کسی مثل من بلا سرش بیاد😔😔😔

🌾برای ظهور آقامون امام زمان ع صلوات🌾هرکس میخواد براش آیه الکرسی بخونم منو تگ کنه🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجه 🌹

واقعا با درس پستي يا حقوقي در انتظارته كه اين همه سختي ميخواي بكشي?

پروردگارا شکرت کی جز تو میتونست مرهم دله شکسته من باشه؟ ممنون بابت هدیه قشنگت😍             تیکر تولد گل پسرمه 😍😍😍😍

خانه و زندگی و همسرت و ترک نکن 

اشتباهه 

میتونی پرستار چند ساعته بگیری که بیاد در حضور خودت مراقب بچت باشه به جای پولی که میخوای بدی مهد 

یا بزاری مهد ولی با زمان چند ساعته و اون چند ساعت و پوشکش کنی 

یا بگردی مهدی پیدا کنی که بچه را ببره دستشویی

زن طلاییست که عاشق شدنش اجباریست ، همچو برگیست که گریان شدنش اخطار است ، مثل ماه است که در پرده  شب الماس است ، همچو خورشید زیبا شدنش تکرار است .