2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ندوختم ولي بلدم

يه لايه سفره يا مشما يه لايه اش بارچه وسطشم پشم شيشه

پشم شيشه رو ميدوزي به پارچه 

سفره نبايد وسطاش دوخت بخوره چون نم رو پس ميده پشتش براي همين پارچه و پشم شيشه از وسطاش بايد دوخت بخوره

در نهايت نوار ميذار سفره رو هم از كنار ها وصل ميكني به بازچه و پشم شيشه ات

یه نمونه پارچه هست کلاًیه طرفش پشم شیشه داره متصل به خودِپارچه هست میتونی ازاونابگیری بدوزی توپارچه فروشیها دیدم ولی اسمشونمیدونم چیه

نظری بازبه این شُورَویِ تنهاکن،دل من دستخوشِ موجِ فروپاشی هاست...
منم برد جهیزیم میخوام سرویسشو بدوزم اما بلد نیستم اگ کسی بلده کمکمون کنه

برا جهیزیه خودت وارد نباشی خوب درنمیاد کلاس برو من برا جهیزیه ام آماده گرفتیم الان نازک شده .برای جهیزیه چیزهای ضروری را بدوز یا بخر من سرویس همه چی داشت بیادبود استفاده نمیشه

یا رب العالمین
برا جهیزیه خودت وارد نباشی خوب درنمیاد کلاس برو من برا جهیزیه ام آماده گرفتیم الان نازک شده .برای جه ...

خب بخاطر همین میخوام خودم بدوزم‌چون سرویس بازاری هم کیفیت ندارن هم بعضی تیکه هاش کاربردی نیست

من خیاطی بلدم تقریبا فقط از نظر جنس پارچه و اینکه لایه داخلیشو چی بذارم ک‌نازک نشه مشکل دارم

خب بخاطر همین میخوام خودم بدوزم‌چون سرویس بازاری هم کیفیت ندارن هم بعضی تیکه هاش کاربردی نیست من خی ...

خوب اگه بلدی مدل از نت بگیر خیلی خوشگلن من هیچی از خیاطی بلد نیستم 

یا رب العالمین
بابا حاضري بخر چرا كار درست ميكني واسه خودت  ولي اگه ميخواد بدوزي يه لايه سفره رو به پارچه دول ...

بیرونیا را داشتم خوب نیست ابرش  جمع میشه موقع شستن توش گوله میشه نازک هم شده اگرنه پارچه ش سالمه 

یا رب العالمین
من داخل نمگیرم از پلاستیک متری هایی که برای نی نی ها میگیرن استفاده کردم خیلی خوب و مقاوم شد

اگه پلاستیک نباشه دوطرف پارچه باشه خوب نیست؟اینی که من الان دارم ابروپارچه است 

یا رب العالمین