2777
2789
یه مقدار حالت دستوری و انتقادی داره که باعث لجبازی ادم میشه حس میکنم کارهایی که قبلا براش کردم به چ ...

نه بابا. کلا بی ذوقه. یه بار دیگم براش یه جیزی فرستادم. گفت صدبار بهت میگم صنعتی وسنتی رو باهم نزن. نتیجش میشه این😁

7ساله داره ميشوره ديگه چقدصبر   البته فكركنم اينطوري ميكنه كه بيخيال ظرف شستنش بشم اما من كه ك ...

خب پس قطعا ميخواد عاصيت كنه 😂😂

كوتاه نيا

هر بار هم از ظرف شستنش ذوق زده شو و تعريف كن 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه بابا. کلا بی ذوقه. یه بار دیگم براش یه جیزی فرستادم. گفت صدبار بهت میگم صنعتی وسنتی رو باهم ...

خب شوهرت دوس داره بخندونتت اینطوری حس خوبی بش میده

بی ذوق نیست مدل ذوق کردنتون فرق داره

دختر باید موفرفری باشه😍 با چشای قلمبه🙄 مثل خودم😎😁
خب پس قطعا ميخواد عاصيت كنه 😂😂 كوتاه نيا هر بار هم از ظرف شستنش ذوق زده شو و تعريف كن 

من خيلي بي ذوقم متاسفانه هركاري ميكنه به چشم وظيفه نگاهش ميكنم(البته ميدونم وظيفشه ها)اماخوب ذوق وتشكرنميكنم براش اگه يه تشكرازش كنم ميزارتم روسرش

آياميدانستيدبانگاه كردن به دست زن هاميتوانيد ازاحساسات آنهامطلع شويد؟!به عنوان مثال:اگردمپايي دستشون بودعصبانين      
من خيلي بي ذوقم متاسفانه هركاري ميكنه به چشم وظيفه نگاهش ميكنم(البته ميدونم وظيفشه ها)اماخوب ذوق وتش ...

بخاطر انجام وظيفه تشكر نميكنن

اما خب اگه انقد تاثير داره يه تشكر كوچولو بكن به نظرم 😇