2777
2789

میخوام یکم درد دل کنم .دلم پره.و گلوم گرفته.از اون اولش بزارید بگم.من زود ازدواج کردم(بماند که چه بلا ها سرم نیومد).الان چند سال از ازدواجم میگذره.خدارو هزار مرتبه شکر شوهرم مرد خوبیه.همه اطرافیان میگفتن بچه بیارید .دیر میشه.بچتون نمیشه ها.ولی ما فعلا قصدشو نداشتیم.الان حدود یکسال و خورده ای میشه که اقدامم و چند ماهه فهمیدم pcoهستم دو ماه قرص جلوگیری خوردم به گفته دکتر بعد این ماه منتظرم.که این ماه هم فکر کنم یه مشکل دیگه گرفتم.امروز از صبح که بیدار شدم ترشحات ابکی زرد رنگ دارم و درد زیر شکم.حالا مشکل من یه چیز دیگست اونم حرف اطرافیانم به خصوص پدر شوهر مادر شوهرم.اونم الان میگم خدمتتون 

میشه واسه کنجد تو دلم یه صلوات بفرستید تا سالم بیاد بغلم......خدایا شکرررررت

کسی نمیدونه من باردار نمیشم و همیشه با مخفی کاری میرم دکتر.فقط خودمو شوهرم میدونیم.قبل اقدام توافق کردیم اگه دیر بچمون شد کسی نفهمه.چون همینجوریشم کلی حرف پشت سرمه.حالا من عروسی پسر عموم که یه شهر دیگه بود نرفتم.همه گفتن حتما حامله است که نیومده.از این ورم مادر پدر شوهرم هر جا میشینن میگن اره باید مادر عروسمون بهش بگه که بچه بیار و از این حرفا.مادر شوهرمم هرجا میشینه میگه عروسم یه بار سقط کرده(با افتخارم میاد خودش بهم میگه که اره من اینجوری میگم).قبل عید بود زنگ زده به مامانم دخترت الان بچه نمیاره فردا اگه بچش نشد میارم میندازم خونه ات(انگار من دسمالم.یا یه تیکه اشغالم دور از جونم).منم نتونستم ایندفعه صبوری کنم.چون هر چی میگن من هیچی نمیگم بهشون.به شوهرم گفتم مامانت این حرفو زده.اگه قرار باشه من بچه ام نشد با تو بمونم یا برم تصمیمش فقط با خودته نه مادرت.بعدشم اگه جای ما برعکس میشد مامانت بازم میگفت عروس برو خونه مادرت پسر من مشکل داره.گفت تا الانم اگه چیزی نگفتم فقط و فقط به احترام خودت و برادرته.وگرنه من زبون دارم به احترام شما چیزی نمیگم.ادامه اش الان میگم

شوهرمم رفته گفته این چه حرفیه رفتی زدی.اگه حرف داری بیا به خودمون بگو.اونم خودشو زده مظلومی که نه من صلاحتون میخوام .و اره زنت پرت کرده که بیای بهم بگی.شوهرمم گفته نخیر زن من اون مدل ادمی نیست.حالا مادر شوهرم رفته به جاریم گفته اره مادر خانومش و خود خانومش رفتن پسرمو پر کردن انداختن به جون من.پیش هر کی هم که بیاد خونمون میاد میشینه میگه اره اینا عرضه ندارن بچه بیارن.زنش تا لنگ ظهر میخوابه .و کلی حرف دیگه.دلم گرفته بخدا از حرفاشون.حتی گریه نمیکنم تو خلوتم که ناشکری به حساب نیاد.میترسم افسردگی بگیرم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا اجازه میدی کسی تو زندگیت دخالت کنه قوووی باش نزار مادرشوهرت اینجوری حرف بزنه اصلا اجازه نده

عزیزم من این همه مهربونی میکنم هیچی نمیگم میگم اشکالی نداره اخلاقشه.باز میره پشت سرم کلی.حرف وای به حال اینکه حرفی هم بزنم

عزیزم من این همه مهربونی میکنم هیچی نمیگم میگم اشکالی نداره اخلاقشه.باز میره پشت سرم کلی.حرف وای به ...

مهربونی نکن دیوار کوتاه نباش با سیاست محبت کن

ولی خیلی سخته فهمیدن حرفای اونی که چشاش قشنگه
عزیزم من این همه مهربونی میکنم هیچی نمیگم میگم اشکالی نداره اخلاقشه.باز میره پشت سرم کلی.حرف وای به ...

کی برات خبر میاره از بدگویی های مادرشوهرت؟ 

اول از همه برا این ادم ک خیرخواهت نیست حد بذار 

مهم نی

دایورتش کن رو دُنبت 

آدم كه بخواد حرف بزنه ميزنه

شما حتى اگه بچه هم داشتين اون از يه چى ديگه خرف ميزد باز

بيخيااااال بابا

حيف نون به اين گرونى نيس كه با غصه واسه حرف مادرشوهر آب بشه(البته بلا نسبت خيلي مادرشوهرها چون واقعا بعضيا خوبن و دلسوز )

❤️حامى يعنى پشتيبان زودتر بزرگ شو پسر كوچلو من حامى مامان❤️
کی برات خبر میاره از بدگویی های مادرشوهرت؟  اول از همه برا این ادم ک خیرخواهت نیست حد بذار&nbs ...

طبقه بالاشونم.ماشاالله انگار بلندگو قورت داده .صداش میاد.بعدشم.اونیم که خبر میاره میدونم قصدش بهم زدن بین ما نیست

عزیزم نزار این حرفا زندگیتو نابود کنه خیلی قوی باش محکم بایست حرفهای خاله زنک این زنها تمومی نداره تو خودت باید قوی باشی چون با استرس بچه شکل نمیگیره عزیزم ببین من هفت ساله ازدواج کردم دوقلوهام تو شکمم مردن هفت ماهگی بعد ا نم یه سقط سه ماهگی و خارج عز رحم داشتم هرکی منو میبینه یه دکتری معرفی میکنه ولی من به همشون میخندم میگم باشه شوهرم اصلا به خانوعدش اجازه نمیده حرف بزنن خودم یجوری رفتار کردم دیگه هیچ کس چیزی نمیتونه بهم بگه وگرنه این مردم میریختن سرم . رفتم باشگاه با دوستام رفتم گست و گزار گفتمو خندیزم اونقزر که یهو دیدم باردارم با یه اقدام فقط

خدایا بخاطر دسته گلی که بعد چهارسال بهم عطا کردی شکرگزارتم . هرچند نمیشه جای شکرشو بجا اورد 

عزیزم درکت میکنم منم مشکل تو رو دارم. مادرشوهرم آینا آدما خوبی ان ولی استرسش رو دارم نمیدونم برخوردشون چ جوری میشه باهام. همیشه از این موضوع میترسیدم

💞فان مع العسر یسری💞             صبورانه در انتظار زمان بمان! هرچیزدر زمان خودش رخ می دهد باغبان حتی اگر باغش را غرق اب هم کند درختان خارج از فصل خود میوه نمیدهند .۱۴۰۱/۰۵/۱۸ درست زمانیکه انتظارشو نداری معجزه اتفاق میفته.خوش اومدی معجزه زندگیم
شوهرمم رفته گفته این چه حرفیه رفتی زدی.اگه حرف داری بیا به خودمون بگو.اونم خودشو زده مظلومی که نه من ...

برو باشگاه برو بیرون بزار ببینه چقدر شادو شنگولی بچه هم حرف اورد بگو نمیخوایم خودت باش برو مشاوره کمک بزرگی میکنه من رفتم چندبار

خدایا بخاطر دسته گلی که بعد چهارسال بهم عطا کردی شکرگزارتم . هرچند نمیشه جای شکرشو بجا اورد 
طبقه بالاشونم.ماشاالله انگار بلندگو قورت داده .صداش میاد.بعدشم.اونیم که خبر میاره میدونم قصدش بهم زد ...

باور کن اونی ک برات خبر میاره با این وضعیت فقط غمه رو غمات

تو ذات مادر همسرتو شناختی دیگه چ فرقی میکنه چیا پشتت میگه کم نکشیدی ازش که. الان اولین مرحله ای ک بهش نیاز داری خودباوری و ارامشه

من جات باشم میچسبم ب خودم و دکترم و شوهرم و مسیر رو با ارامش میرم جلو تا ب امید خدا زود زود نی نی بیاری 

غم فقط از هدفت دورت میکنه

مهم نی دایورتش کن رو دُنبت  آدم كه بخواد حرف بزنه ميزنه شما حتى اگه بچه هم داشتين اون ا ...

اخه نمیتونم همه چیزو میریزم تو خودم میدونی از چی میسوزم این همه بهش خوبی میکنم باز اینه جوابم.خدا شاهده عین دخترم براش باز میدونی چی میگه میگه عروس هیچ وقت دختر ادم نمیشه خو لامصب حداقل تو روم نگو.ببینم کاری داره میرم کمک.دیگه عادت کرده برای کاری فوری زنگ میزنه بیا پایین یدیقه.

طبقه بالاشونم.ماشاالله انگار بلندگو قورت داده .صداش میاد.بعدشم.اونیم که خبر میاره میدونم قصدش بهم زد ...

به هیچ عنوان هیچ انسانی حق تجاوز به حریم و حقوق و حرمت کسی را ندارد ، و باید حد و مرزخود را بشناسد و حقوق دیگری را رعایت کند
حتی پرسیدن چیزی که من دوست ندارم جواب بدهم ، تجاوز به حریم و حقوق من است !
همچنین روزی که من به کسی میگویم چرا ازدواج نمیکنی چرا بچه دار نمیشوی و یا درس نمیخوانی اگر آن فرد از پرسش من ناراحت می شود ، تجاوز به حریم و حقوق و حرمت اوست!
متاسفانه در جامعه ما به دلیل اینکه این حرمت وجود ندارد ، افراد به خودشان این اجازه را میدهند که همیشه به کار همه ، کار داشته باشند و حتی این حالت را به عنوان وظیفه و مسئولیتی به خود تحمیل کرده اند و یا به دیگران تحمیل میکنند

💞فان مع العسر یسری💞             صبورانه در انتظار زمان بمان! هرچیزدر زمان خودش رخ می دهد باغبان حتی اگر باغش را غرق اب هم کند درختان خارج از فصل خود میوه نمیدهند .۱۴۰۱/۰۵/۱۸ درست زمانیکه انتظارشو نداری معجزه اتفاق میفته.خوش اومدی معجزه زندگیم