2777
2789

میخوام یه تخمک اهدا کنم بدون پول میخوام کمک کنم به یکی که خیلی تو زندگیش جای بچه خالی باشه و شرایط اقتصادیش هم مناسب نباشه، حالا یه سوال من دو جا مشاوره رفتم یه دکتر گفت مشکلی نداره خیلیم کار خوبیه یکی دیگه برعکس حسابی دو دلم کردن،کسی اطلاعاتی دارم خودم مشکلی بعدا برام پیش نمیاد؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا دو دلت کرد

جان مادر بعد از ۴ سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی  کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم 

سلام عزیزم شما کدوم شهری ؟؟چون یکی میخواست تو اهدا تخمک باید گیرنده شباهتی به شما داشته باشه یا گرون خون خودش وهمسرش با شما یکی باشه نه مشکلی پیش نمیا چون دوست من ۳ بار اهدا کرد 

هیچ تعهدی نمیتونه آدمها رو کنار هم نگهداره مگر این که دلشون به بودن باشه 
من اطلاعی ندارم ولی من خودم برا خودم میترسم برم تخمک کشی لدفا اگه کسی میتونه لایکم کنه بعدا میخام ب ...

عزیزم چه ترسی من رفتم برای خودم 

دختر عمه من می خواد دستت درد نکنه 

یه بار ضروری نداره 

مثل بقیه کسایی هستی که ای وی اف می کنن دیگه 

همون روند و پروسه هست 

اونی که ضرر داره کسیه که سالی یه بار تخمک میده 

نه شما که یه بار می خوای بدی کلن

تازه خیلی از کسایی که ای وی اف می کنن تخمکاشون پوچه مجبورن چند بار ای وی اف کنن 

پس با خیال راحت اهدا کن 

طبیعت و حیوونا ارث پدر و مادر مارو نخوردن پس بهشون ظلم نکنیم .زباله هارو فقط تو سطل زباله بندازیم و به حقوق حیوانات احترام بزاریم .ادبهر ادمی نشون دهنده تربیت خانوادگی اون ادم هست اگه کسی بی ادبی کرد و جوابشو ندادم واسه اینه که با عشق براش گزارش زدم و سپردمش به نی نی یار .بیایید احمق هارو را معروف نکنیم و با ابلهان بحث نکنیم .خدایا مرسی که همیشه شاد, سالم و خوشبخت ترین بودم  💖💖
من اطلاعی ندارم ولی من خودم برا خودم میترسم برم تخمک کشی لدفا اگه کسی میتونه لایکم کنه بعدا میخام ب ...

ترسی نداره عزیزم

چون اطلاعات در موردش نداری میترسی

بیهوشت میکنن و از طریق واژن تخمکارو برمیدارن

اگه مشکلت با این راه؛ حل میشه حتما انجام بده

چقدر مهربونی خانوم  دعا کن همه از بطن خودشون بچه دار بشن عزیزم

هرزگاهی نمیشه تخمک اهدا هم مانند یک سلول