2777
2789

من خودم اول :سردردش.. دوم حالت تهوع ش.. سوم شب نخوابیدنش از عرق سرد کردن... علتهاشم نمیدونم هر کاری ام میشد کردم... 

تازه درذای دیگم هست ولی پیش اینا قابل تحمله.. مثلا درد دستام و انگشتاش... شبا هم بدتر میشه.. جون نداشتن کارای خونه.. وایمیسم پای سینک کمرم خسته میشه و درد میگیره... 

تکرر ادرار.. درد دنده ها و پشت 

و ووو

خیال روی کسی در سرست هر کس رامرا خیال روی کسی کز خیال بیرونست 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخييي عزيزم ايشالا زودتر نينيتو بغل كني😍❤️

من ٤ ماهه اقدامم اين ماه خيلي علائم دارم فردا بيبي ميزنم دعاكن برام عزيزم 😍😍

خدایا شکرت به منم لیاقت مادر شدن و دادی میسپرمش به خودت که عشقی مراقبش باش سالم بزارش تو بغلم 😍😍🌹🌹🌹
فقط دندان درد قابله مقایسه با دردای دیگه نیست 

وای خدا نخواد برا ادم.... میترسم... تا اینجا که مردم از سردرد.. الانم سرمو بستم با روسری محکم... درد دارم

حالت تهوع بسسسسیییااارررر  شدید 

انقدر که دو ماه اول ۸ کیلو کم کردم

هر غذایی که میخوردم لقمه لقمه بالا می آوردم 

رو تخت زایمان بودم بازم پرستارا برام سطل می آوردن بالا می اوردم 

۹ ماه تمام عین مریض گوشه خونه افتاده بودم 

سوزش معده تا مغز سرم اسید میرفت 

سر دخترم که باردار بودم به علاوه همه ی اینها یه مشکلی که داشتم آب دهنمو نمیتونستم قورت بدم اصصصصصلا .همش دستمال کاغذی دستم بود تف میکردم 

هنوز هم از یادآوری اون دوران افسردگیم زیاد میشه 

بدترین دوران زندگیم بارداریم بوده 😭😭😭😭😭 ۲ تا بارداریم هم همینجوری 😭😭ولی سر پسرم یه اپسیلون بهتر بودم 

رسید روزهایی که حتی شبهاش هم.روشنه👍
حالت تهوع بسسسسیییااارررر  شدید  انقدر که دو ماه اول ۸ کیلو کم کردم هر غذایی که میخوردم ...

ادم فارغ میشه اون حالای بدم میره از بین؟؟ برا شمام اینجوری بود؟ راحت شدین؟ میترسم این چبزای مزخرف باهام بمونه 

ادم فارغ میشه اون حالای بدم میره از بین؟؟ برا شمام اینجوری بود؟ راحت شدین؟ میترسم این چبزای مزخرف با ...

به محض زایمان همه تمام شد 

فقط برای من چیزی که باقی موند کمبود کلسیم بدن باعث میشه دندونام خورد میشه تو دهنم

رسید روزهایی که حتی شبهاش هم.روشنه👍