2777
2789
عنوان

كرم واژينال براي عفونت قارچي

142 بازدید | 11 پست

سلام دوستان من يه سه ماه قبل به پرشك زنان مراجعه كردم و برام كرم واژينال تجويز كردن حالا باز اون حالت هارو دارم و مابقي اون كرم رو هم دارم كسي نميدونه ايا ميشه از اون استفاده كرد يا نه تاريخ انقضاش براي دوره مصرفش هست و بعد از هر دوره بايد مابقي اون رو استفاده نكرد؟!

مرسي 

لطفا گوسفند نباشيم😑

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من هنوز خوب نشدم مجردم اونجام عرق سوز شده بود همش خارش داشت هنوزم داره زینک اکساید زدم نشد اه اه ...

عرق سوزشدی باآب خنک بشور خودتو  بدون موادشوینده  فقط اب خنک   بعدباحوله تمیزخشک کن   پمادبتامتازون بزن

خوب خوب میشی

اعصابم خراب میشه😡 کاش نینیسایت این قابلیتوداشت میشد باپشت دست همچین  زد دهن بعضیارو سرویس کرد  یاحداقل تیکه تیکه شون کرد   😈  مسئولین رسیدگی کنن لطفا...  این چه وضعشه واقعا؟؟؟؟     اه مرسی😏
عرق سوزشدی باآب خنک بشور خودتو  بدون موادشوینده  فقط اب خنک   بعدباحوله تمیزخشک کن &n ...

بتامتازون ضرر نداره

قسمت داخلشه ها

Vazgeçmek her zaman zayıflık değildir Bazen bırakacak kadar güçlü olmaktır 
من هنوز خوب نشدم مجردم اونجام عرق سوز شده بود همش خارش داشت هنوزم داره زینک اکساید زدم نشد اه اه ...

درضمن سعی کن دامن بپوشی و لباس زیرتوخونه نپوشی

اعصابم خراب میشه😡 کاش نینیسایت این قابلیتوداشت میشد باپشت دست همچین  زد دهن بعضیارو سرویس کرد  یاحداقل تیکه تیکه شون کرد   😈  مسئولین رسیدگی کنن لطفا...  این چه وضعشه واقعا؟؟؟؟     اه مرسی😏
بتامتازون ضرر نداره قسمت داخلشه ها

نه اصلا