2777
2789
عنوان

سلام خانم ها اینجا کسی هست 30 سال به بالا بچه دار شده

| مشاهده متن کامل بحث + 519 بازدید | 37 پست
تازه یه بارم جداشدم

منم دارم جدا میشم هر روز میگم خدایا اگر با این آدم ازدواج نمیکردم یا زودتر طلاق گرفته بودم شاید منم خونه زندگی داشتم بچه داشتم اگر زحمتی نیست یه سر به تاپیک فال قهوه م بزنین قوربونتون ... حتما دعام کنین منم زودتر مامان بشم

شهزاده و پرنسس

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ان شاالله به سلامتی عزیزم... برا من هم دعا کن حتما قوربونت 

خانمی شما جدا نشدین؟؟ 

وقتی شوهرت ترکت کرده میتونی طلاق بگیری که 

الان با کسی در ارتباط هستی که بعد طلاق باهاش ازدواج بکنی؟ 

دست من سوي خداست🙏دوستان براي حاجت رواييم صلوات بفرستين لطفا❤️
خانمی شما جدا نشدین؟؟  وقتی شوهرت ترکت کرده میتونی طلاق بگیری که  الان با کسی در ارتب ...

نه عزیزم هنوز جدا نشدم ... با کسی هم در ارتباط نیستم مگه بیکارم

شهزاده و پرنسس
نه عزیزم هنوز جدا نشدم ... با کسی هم در ارتباط نیستم مگه بیکارم

الان چند ساله تو‌عقد کسی هستی؟ خیلی برات ناراحت شدم کاش جدی اقدام بکنی مطمئن باش طلاقتو میگیری 

یه وکیل خیلی خوب بگیر 

الان چند ساله تو‌عقد کسی هستی؟ خیلی برات ناراحت شدم کاش جدی اقدام بکنی مطمئن باش طلاقتو میگیری  ...

93 عقد کردم از زمستون 94 هم اختلاف دارم ولی تا الان نتونستیم تموم کنیم دعا کن عزیزم بعد ماه رمضون تموم کنیم بره ... به حق همین ماه مبارک 

شهزاده و پرنسس
93 عقد کردم از زمستون 94 هم اختلاف دارم ولی تا الان نتونستیم تموم کنیم دعا کن عزیزم بعد ماه رمضون تم ...

انشالله تموم کنی 

الان پیگیر هستی از طریق قانون؟ 

93 عقد کردم از زمستون 94 هم اختلاف دارم ولی تا الان نتونستیم تموم کنیم دعا کن عزیزم بعد ماه رمضون تم ...

اگه وکیل خوب داشتی تا الان تموم شده بود 

انشالله تموم کنی  الان پیگیر هستی از طریق قانون؟

آره عزیزم منتظر فروش ماشینم تازه مادرم میگفت غلط میکنه بزار بقیه مهریه رو شکایت کنیم بره زندان چون آه در بساط نداره  من گفتم نمیخوام تروخدا اسمش از روم برداشته شه حواله کردم به خدا ... ما 4 ساله که جدا شده فقط تو محضر زن و شوهریم اونم بعد ماه رمضون گفتم تموم کنیم بره بچه ها تروخدا دعا کنین تموم شه زودتر 

به هم اس ام اس داده طلاقتو یر آبروی خودتو نبر بلاتکلیفت میزاره ... من که زن گرفتم تو میمونی خونه باباتو فلامن بیا مهریتو بدم ...  خیلی خودخواه و بی چشم و روعه  فکر میکنه از من طلاق بگیره میره زن ایده آلشو میگیره و خکش و خرم زمدگیشو میکنه منم میمونم خونه و شوهر نمیکنم یا هم میوفتم تو کوچه ها و با این مرد و اون مرد دوست میشم و صیغه این و اون میشم خدا لعنتشون کنه 

شهزاده و پرنسس
اگه وکیل خوب داشتی تا الان تموم شده بود 

وکیل گرفتیم تو زرد از آب دراومد کلک بود از شانس من 

وکیل بود دفتر و پروانه کسب و مدرک وکالت داشت ولی شارلاتان بود 

شهزاده و پرنسس
وکیل گرفتیم تو زرد از آب دراومد کلک بود از شانس من  وکیل بود دفتر و پروانه کسب و مدرک وکالت دا ...

دوباره به وکیل خیلی خوب بگیر 

نباید انقد طولانی می‌شد 

اصلا مهریه یا نفقه نگرفتی ازش ؟ 

دوباره به وکیل خیلی خوب بگیر  نباید انقد طولانی می‌شد  اصلا مهریه یا نفقه نگرفتی ازش ؟&n ...

آره عزیزم ماشینش رو قراره بعد از فروشش همه چی رو تموم کنیم ان شااالله

شهزاده و پرنسس