2777
2789
عنوان

کورپوس کالوزوم یا سقط این موردی داشتین؟بیاین بحث کنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 13258 بازدید | 67 پست
شما چیزی در مورد این مورد میدونی

من خیلی نمی‌دونم ولی مامانم کلا کار و رشتشون اینه

یه چیزای خیلی جزیی فهمیدم از صحبت ها و برنامه هاشون

اگه بخوای میتونم ازشون بپرسم

😊مرضیه هستم😊 خدایا همیشه شکرگزارت هستم ازت میخوام برا یه لحظه هم منو به حال خودم نذاری ببخش اگه امانتدار خوبی نبودم بهم کمک کن و توان بده که بچه هام رو طوری بزرگ کنم که فقط و فقط بنده خودت باشن و خوب بندگی کنن...خدای خوبم به حق پنج تن همه آرزومندای بچه رو به آرزوشون برسون...خدای خوبم به همه ما فرزندان سالم و صالح و خوش قدم و خوش روزی عنایت بفرما...الهی آمین حالا یه صلوات هم هدیه کنین به روح اموات

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کی میپرسی

انشاءالله فردا

درخواست دوستیم رو قبول کن عزیزم

😊مرضیه هستم😊 خدایا همیشه شکرگزارت هستم ازت میخوام برا یه لحظه هم منو به حال خودم نذاری ببخش اگه امانتدار خوبی نبودم بهم کمک کن و توان بده که بچه هام رو طوری بزرگ کنم که فقط و فقط بنده خودت باشن و خوب بندگی کنن...خدای خوبم به حق پنج تن همه آرزومندای بچه رو به آرزوشون برسون...خدای خوبم به همه ما فرزندان سالم و صالح و خوش قدم و خوش روزی عنایت بفرما...الهی آمین حالا یه صلوات هم هدیه کنین به روح اموات
نبودش رو نمیدونم....اما نازک بودنش اعصاب من و شوهرم رو حسابی بهم ریخته..........پسرم رشد تکاملیش دیر ...

الهی من بمیرم برای غصه خوردنات عزیزم ببخش تورو خدا باعث شدم اذیت شی به امید خدا که گره از مشکلت باز میشه خیلی دوس دارم کمک کنم بهت اما خدا شاهده خودم از نظر روحی داغونم امیدوارم که با درمانهایی که پیش روش هست خوبه خوبه خوب بشه و یه روز بیای همینجا و از خوشحالیات بگی 😍😘

...
الهی من بمیرم برای غصه خوردنات عزیزم ببخش تورو خدا باعث شدم اذیت شی به امید خدا که گره از مشکلت باز ...

انشالله ....خیلی ممنون....انشالله اگه خوب شد حتما حتما تاپیک میزنم....که کسایی که مثل بچه ام هستن از نگرانیشون کم شه...به امید اون روز....😗❤

انشالله ....خیلی ممنون....انشالله اگه خوب شد حتما حتما تاپیک میزنم....که کسایی که مثل بچه ام هستن از ...

عزیزمی منم کلی برات دعا میکنم که به خیر و خوشی تموم میشه این ماجرا و منتظر خنده های شیرینت هستم بوووووس🤩😍😘😘😘😘

...
عزیزم رفتی دکتر؟ چیشد

۱۲ جلسه بردمش کاردرمانی....چیز هم یاد گرفته ...فقط نقاشی اصلا نمی کشه.....امروز اعصابم خورده.....کاردرمانی گفت ببرش مرکز توان بخشی بچه ت رو نگه دارن ....یکم وابستگی به تو و باباش نداشته باشه....و اسمش میره تو لیست بچه های بهزیستی....و نمیزارن آزمون برا کلاس اول بده....نمیدونم چرا اینجور گفت....آخه تو خونه خوب داره یاد میگیره...شعر هم بلد شده رنگها رو تشخیص میده و شکلها هم همین جور...اعصابم رو کاردرمانی بهم ریخت ...آخه تو کلاس کاردرمانی منم باید باشم مگرنه جیغ و گریه میکنه

۱۲ جلسه بردمش کاردرمانی....چیز هم یاد گرفته ...فقط نقاشی اصلا نمی کشه.....امروز اعصابم خورده.....کار ...

فداتشم انیشتین هم به مادرش گفته بودن که بااون ذهنیتش دلیلی برای موندن تو مدرسه نداره و مادرش خودش تعلیمش داد و شد دانشمند

هیچوقت کارای خدا رو بی دلیل فرض نکن بنظرم صبور باش و توکلت به خدا باشه هرچی خدابخواد همون میشه بدون اذن خدا یه برگ از درخت نمیافته 

غمت نباشه من براتون به نوبه خودم دعا میکنم که به ارزوهای قشنگتون برسین :-* 

...