2777
2789
عنوان

همیشه ازدواج خوشبختی نمیاره

| مشاهده متن کامل بحث + 393 بازدید | 38 پست
به نظرم همسرت میخاد بره با کسی 😒 الانم میخاد کاری کنه خودت طلاق بگیری که مهر نده

نه خودش میدونه من اصلا برام مهم نیست و طلاق میگیرم ولی انگار حمله بهش دست میده اینو روانشناس گفت همسرم پارانوییده .به خدا طلاق نمیده وگرنه من از خدامه

مطمئنم به زودی همه مشکلاتم تموم میشه و لبخند زندگی رو میبینم، چون از ته دل حضور خدای مهربون رو تو تک تک لحظه هام حس میکنم😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رفته ولی هیچ فایده ای نداره مادرش مثل خودشه فقط فکر میکنن خودشون حرف درست و میزنن

شرايطتون سخته اينطوري نه شما زندگي ميفهمي نه بچه هات پرسو جو كنيد ببينين روانپزشك خوب اطرافتون كيه به تنهايي تمي تونيد مشكل همسرتون را حل كنيد

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 

دیگه بریدم  خدا صدای منو نمیشنوه  انگار من و اصلا نمی بینه  دارم میمیرم دلم برای بچه هام میسوزه

مطمئنم به زودی همه مشکلاتم تموم میشه و لبخند زندگی رو میبینم، چون از ته دل حضور خدای مهربون رو تو تک تک لحظه هام حس میکنم😍
شرايطتون سخته اينطوري نه شما زندگي ميفهمي نه بچه هات پرسو جو كنيد ببينين روانپزشك خوب اطرافتون كيه ب ...

همسر من از دوران کودکی زندگی پر از تشنجی داشته که متاسفانه الان من و بچه هام داریم تو اتیشش  میسوزم و مسبب تموم ا ن تشنج ها مادرش بوده که من به خدا واگذار کردپ

نه خودش میدونه من اصلا برام مهم نیست و طلاق میگیرم ولی انگار حمله بهش دست میده اینو روانشناس گفت همس ...

عزیزم غم همیشه نیست .بالاخره این روزا تموم میشه

سعی کن آرامشتو حفظ کنی و اگه به طلاق هم بکشه 

باید رو پاهات وایسی و برای خوشبخت شدن خودت تلاش کنی .انشالله ک هر آرزو یا حاجتی تو دلت هست به زودی زود برآورده بشه 

کاش هیچ آرزویی آرزو نمونه 😔
عزیزم غم همیشه نیست .بالاخره این روزا تموم میشه سعی کن آرامشتو حفظ کنی و اگه به طلاق هم بکشه  ...

ممنونم دعا کن خدا  بهم آرامش بده

دوستای گلم ازتون ممنون میشم تو این عید برای من دعا کنید خدا به حق حضرت علی اکبر به زندگی من ارامش بده  و یه راه درست جلو پام بزاره