2777
2789
عنوان

نگرانی از بارداری بعد از سقط

| مشاهده متن کامل بحث + 1219 بازدید | 37 پست
هفته ۸که نباید سخت باشه من یه خانم کنارم سقط کرد هفته ۸خ راحت بود....من هفته۱۸سخت بود

من شیاف پروژسترون مصرف کرده بودم جاش محکم شده بود به زور کشیدن بیرون بدون بی حسی 😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیا خوبه برام

ویتامین e رو به هیچ وجه سرخود مصرف نکن.

از منابع غذایی ویتامین e استفاده کن .

برای ویتامین d و کلسیم هم از سویق سنجد اسنتفاده کن.
✅ قلب نارس
🖌 مصرف مخلوط سویق گندم و جو در هفته های 3 و 4 و 5 بارداری سبب جلوگیری از #قلب_نارس جنین میشود.
✅ زیبایی و شجاعت فرزند
🖌 مصرف سبزی کاسنی و میوه به توسط مرد و زن قبل از بارداری، سبب زیبایی و شجاعت فرزند می شود

✅ کم خونی و فقر آهن
فالوده سیب
شیره انگور
قرص خون امام رضا علیه السلام
داروی خونساز طب اسلامی
داروی خونساز و قرص خون رو من دارم استفاده میکنم . همشون مواد غذایی خونسازن .
🔶 مصرف سبزی کاسنی و دم کرده آن و به ویژه داروی ترکیبی کاسنی اگر مرد مصرف کند سبب افزایش احتمال پسردار شدن و اگر زن مصرف کند سبب افزایش احتمال دختردارشدن می گردد.

من مثل زایمان سقط شد...با قرص زیرزبونی

منم زیرزبونی گذاشتم درد زایمان کشیدم یجوری داد میزدم که نگو. ولی نیفتاد با وسیله دهانه رحمم رو باز کردن و با چیز قیچی مانند کشیدن بیرون  وای یادم افتادنی ضعف میرم

منم زیرزبونی گذاشتم درد زایمان کشیدم یجوری داد میزدم که نگو. ولی نیفتاد با وسیله دهانه رحمم رو باز ک ...

من با همون قرص سقط شد البته با داد وبیداد

صلوات برای فرج آقا امام زمان(عج)یادت نره