2777
2789
عنوان

زندگی دیگران رو نابود نکنیم 🚨🚨🚨

263 بازدید | 18 پست

🔹جوانی از رفیقش پرسید : کجا کار می‌کنی ؟ پیش فلانی، ماهانه چند می‌گیری؟ ۵۰۰۰. همه‌ش همین؟ ۵۰۰۰ ؟ چطوری زنده‌ای تو؟ صاحب کار قدر تو رو نمی دونه، خیلی کمه ! یواش یواش از شغلش دلسرد شد و درخواست حقوق بیشتر کرد ، صاحب کار هم قبول نکرد و اخراجش کرد ، قبلا شغل داشت، اما حالا بیکار است.

🔸زنی بچه‌ای را به دنیا آورد، زن دیگری گفت : به مناسبت تولد بچه‌تون، شوهرت برات چی خرید ؟ هیچی ! مگه میشه ؟! یعنی تو براش هیچ ارزشی نداری ؟! بمب را انداخت و رفت، ظهر که شوهر به خانه آمد، دید که زنش عصبانی است و .... کار به دعوا کشید و تمام. 

🔺این است، سخن گفتن به زبان شیطان. در طول روز خیلی سؤال ها را ممکن است از همدیگر بپرسیم؛

چرا نخریدی؟

چرا نداری؟

یه النگو نداری بندازی دستت؟

چطور این زندگی را تحمل می‌کنی؟ یا فلانی را؟

چطور اجازه می دهی؟

ممکن است هدفمان صرفا کسب اطلاع باشد، یا از روی کنجکاوی یا فضولی و... اما نمی‌دانیم چه آتشی به جان شنونده می‌اندازیم !

🔻شر نندازید تو زندگی مردم. واقعا خیلی چیزا به ما ربطی نداره! کور ، وارد خانه‌ی مردم شویم و کَر از آنجا بیرون بیاییم. مُفسد نباشیم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

👏👏👏👏👏

پدر جان آشوب جهان و جنگ دنیا به کنار ،بحران ندیدن تو را من چه کنم 😭                                                  تو بهشتی شدی اما جهنم شد دنیایم بی تو پدر😢        میشه برای شادی روح پدرم یه صلوات بفرستید💔

آخ آخ اینکه باعث دعوای دوطرف بشی خیلی نفرت انگیزه

جوکر:من یه همسر داشتم زیبا بود...کسیکه بهم میگفت من خیلی نگرانتم؛همیشه بهم میگفت بایدبیشتر بخندم...قماربازی میکرد ویه عالمه هم بدهی بالااورده بود...طلبکارها صورتش رو خط خطی کردن،ماپولی برای جراحیش نداشتیم نمیتونست تحمل کنه...من میخواستم دوباره لبخندش رو ببینم،فقط میخواستم بدونه زخمهاش اهمیتی برام نداره پس یه تیغ گذاشتم توی دهنمو اینکارو کردم...میدونی بعدش چیشد؟اون نتونست منو اینجوری ببینه!ترکم کرد...قضیه برام بامزه شد..."حالا همیشه میخندم"

من بابام اینطوریه به همه شک داره به منم وقتی مجرد بودم شک داشت.الانم که ازدواج کردم شک داره به شوهرم هی میگه کجاس چیکار میکنه...یا مثلا میگه فلان جا دیدمش میگم خودم میدونم ولی...

کاش بابام یه خورده عقل داشت شک به دل دخترش نمینداخت

اومدنت یه معجزه اس خوش اومدی به زندگیم😍

یه بار رفتم مهمانی یه چادر پوشیده بودم،،،،سال بعد هم رفتم همونجا همون چادرو پوشیدم،،،یکی برگشت بهم تو هنوز سر همین چادر موندییییییییی😢

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
یه بار رفتم مهمانی یه چادر پوشیده بودم،،،،سال بعد هم رفتم همونجا همون چادرو پوشیدم،،،یکی برگشت بهم ت ...

مردم چقدر درگیرن..... 

نی نی دومم خیلی زود اومد پیش ما.. منو بابایی مراقبتیم تا سلامت به دنیا بیایی... میشه برای سالم دنیا اومدنش صلوات بفرستید 😍

اینا درسته هست ولی طرف خودشم باید عقل تو کلش باشه با این حرفا زندگیش رو خراب نکنه...

بفهمه هرکس مصلحت زندگیش یجور ایجاب میکنه 

شعار نمیدم واقعا خیلی وقته زندگی دیگران رو ول کردم و راحت زندگی میکنم

اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد واَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم 

ماهیانه نمیگیری ازشوهرت؟

شوهرت نخریدبرات؟

شوهرت نمیبرتت فلان جا؟

.زنگ نمیزنه به بابامامانت؟

ماشینتون اینه؟

با فلان کارمندفلان شغل ازدواج کردی؟

مامانش هیچ ندادبهت؟

فلان تالاروچراگرفتی کوچیکه اله بله

فلان لباس.فلان آرایشگاهو...

دردم از یار است و درمان نیز هم