2777
2789
عنوان

دکتر زنان خوب

289 بازدید | 5 پست

سلام به همه مامانها , من مادر نشدم ولی قصدش رو دارم دنبال یه دکتر خوب میگردم که فقط بیمارستانهای گرون و سطح بالا مثل بیمارستان دی یا بهمن و کسری عمل نکنه بیمارستانهای حد وسط و پایینتر هم عمل کنه هزینه عمل بالا نشه , خودش هم دکتر خوبی باشه بعد زایمان مریضی های جانبی یا عفونت نگیرم 

تعداد رای : 4
نظرسنجی
😄
2
50%
😚
2
50%

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام مامانای گل , یه سوال داشتم , من 5شهریور وقت دکتر زنان داشتم برای معاینات و چکاب قبل بارداری 3شهریور دیدم که پریودم , الان گیج شدم برای ماه بعد توی چه بازه ای وقت بگیرم 

سلام مامانای گل , یه سوال داشتم , من 5شهریور وقت دکتر زنان داشتم برای معاینات و چکاب قبل بارداری 3شه ...

منم همین مشکل رو داشتم تا از این اپلیکیشن های my. Tracker دانلود کردم و روز پریودیم رو وارد کردم حالا خودش بهم میگه چند روز مونده به تخمک گذاری ، یا شانس بارداری بالا و... آپشن های دیگه ای هم توی تنظیماتش هست که میتونی خودت فعال کنی اینطوری گیج هم نمیشی تاریخ و روز همه چیزهات رو هم میدونی