2777
2789
عنوان

کیا با طب سنتی باردارشدن..

| مشاهده متن کامل بحث + 15145 بازدید | 61 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

راستش همینجا یه خانومی میگفت با داروی گیاهی لوله هاش باز شده منم رفتم طب سنتی عزیزم میشه بگی هزینه ی ...

دروغ زیاد میگن تو گروه ها متاسفانه زیادن تبلیغات میکنن دیروز یه خانم اومد درد داشته توی شکم یه نفر گفته من رفتم پیش تبریزیان خوب شدم اینم رفته بود چند ماه تحت درمان بوده گفته من تضمینی خوب میکنم دکتر نرید پول بدین ۲۷۰ تومان بهش دارو داده ۳۰ تومان هم ویزیت خانم قبلا رفته بوده سونو اتفاقا دیگه سونو رو نبرده پیش دکترش اقای تبریزیان گفته چیزی نیست بعد چند ماه اومده بود گفت دردم شدید تر شده متاسفانه کیست هیداتیک داشت و بخاطر این تاخیر کبد رو هم درگیر کرده بود و باید جراحی بشه و یه مقدار از کبد هم برداشته بشه این عاقبت اعتماد به غیر پزشکه

عزیزم من فیبروم چند کانونی و تنبلی تخمدان داشتم با بادکش رحم و داروهای گیاهی باردار شدم و دخترم الان ده ماهه س خدا رو شکر سه سال هم منتظر بودم دارو خوردم دکتر رفتم فایده نداش ولیبا یکدوره بادکش در  زمان پریودی ؛ نوبت بعد باردار شدم 

اون چشم کور دیروز ، امروز می بینه

چیزز به اسم طب اسلامی ثبت نشده طب سنتی هست فقط که اونم phd  فقط برای پزشک هست این کلمه طب اسلامی رو استفاده میکنن که بعدا رفتین شکایت بکنید بگن ما طب سنتی انجام ندادیم دیگه نمیتونین جایی شکایت کنید هر کی گفت طب اسلامی انجام میدم کلاه برداره خوب کاری میکنید برین به هر حال باید یه عده بیسواد به اسم طب اسلامی پول در بیارن زندگی خرج داره

دقیقا منم چسپندگی داشتم که با عکس رنگی باز نشد و باید لاپاراسکوپی می کردم که اگه جواب نمی داد باید لوله هامو در میاوردم و آی وی اف می شدم

کیست آندومتریوما که فقط باید جراحی شه ولی نکردم

و همیشه کیستای عادی رو داشتم

یه خورده از سیکل آی وی اف رو رفتم ولی ولش کردم

چسپیدم به ورزش کردن مرتب و هر روزه و خوردن گرمیجات و حذف سردیجات از رژیم غذایی(اگرم می خوردم حتما با مصلحش می خوردم)

و نتیجه گرفتم

خانما من ۳دوره لترزول خوردم تخمکای خوبی داشتم و نگرف اینماه میخوام برم عکس رنگی 

میگم اگه خدایی نکرده لوله ای بسته باشه درمان داره؟ من تابحال جراحی چیزی نکردم اندومترم هم ۷ بود وسط سیکل این ۳ماه که سونو دادم 

عزیزم من فیبروم چند کانونی و تنبلی تخمدان داشتم با بادکش رحم و داروهای گیاهی باردار شدم و دخترم الان ...

ممنون خداروشکر ک نتیجه گرفتی و باردار شدی عزیزم برای منم دعا کن مرسی

دقیقا منم چسپندگی داشتم که با عکس رنگی باز نشد و باید لاپاراسکوپی می کردم که اگه جواب نمی داد باید ل ...

خداروشکر که نتیجه گرفتی گلم خوب کاری کردی که نرفتی آی وی اف عزیزم داروی خاصی هم استفاده میکردی ؟؟بعد اینکه دوتا لوله هات چسبندگی داشت؟؟

خداروشکر که نتیجه گرفتی گلم خوب کاری کردی که نرفتی آی وی اف عزیزم داروی خاصی هم استفاده میکردی ؟؟بعد ...

نه هیچ دارویی مصرف نکردم،فقط به خاطر کیستام قرص جلوگیری مصرف میکردم،اونم اینطور که مثلا دو ماه میخوردم دو سه ماه قطع می کردم و میرفتم تو اقدام

بله دو تاش داشت یه طرفم کامل بسته بود و اون یکی هم اوضاع خوبی نداشت

ولی من فقط با توکل و رژیم غذایی و ورزش مرتب نتیجه گرفتم

شمام هر کاری می کنی ورزش و گرمیجات و فراموش نکن تا ان شالله نتیجه بگیری