2777
2789
عنوان

چند هفته برم برای سونوی جنسیت

224 بازدید | 23 پست

خانما من الان داخل چهارده هفته هستم به نظرتون کی برم برای سونو که جنسیت قطعی رو بفهمم

تعداد رای : 10
نظرسنجی
14هفته
1
10%
15هفته
0
0%
16هفته
1
10%
17هفته
8
80%
خدایا دخترم پناه رو به تو میسپارم نگهدارش باش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچکدام 

اگه خییییییلی عجله داری الان فقط می تونی NIPT بدی

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
زیاد عجله ندارم ولی چی هست

تست نقایص مادرزادی هست برای همه انجام نمی دن معمولا خانمای بالای 35 سال و کسانی که نو غربالگری اول ریسک فاکتور داشتند

از هفته دهم جنسیت رو تشخیص میده . احتمال خطاش 5 درصد هست

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
با آنومالی برو

منظورتون از آنومالی چیه ؟ اسکن دیگه

منظورتون از آنومالی چیه ؟ اسکن دیگه

نه اون سونو ک مغز و کبدو اینارو چک میکنه خودمم هنوز نرفتم ولی بین هفته۱۶ تا۱۸ انجام میشه

سلام.میشه لطفا برای آرامشم تو این دوران و اینکه بچم سالم بیاد بغلم یه صلوات بفرستید؟🌷(در حق هم دعای خیر کنیم خدا زودتر حاجتمونو میده)
نه اون سونو ک مغز و کبدو اینارو چک میکنه خودمم هنوز نرفتم ولی بین هفته۱۶ تا۱۸ انجام میشه

اون سی تی اسکنه برا مغزه..اسکن یعنی هرچی ک کاملا خودشو نشون بدن ..مثل سونوی انومالی اسکن عزیزم