2777
2789
عنوان

حانومایی که بچه دارین نشونه های کولیک چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 160 بازدید | 29 پست

وای وای کولیک نگو بلا بگو 😫

دختر منم کولیک داره و رفلاک و نفخ همرو باهم خیلی اذیت میشه بخودش میپیچه پاهاشو تو دلش جمع میکنه و گرررررررریه زیاد ک تازگیا دکتر براش قطره گریپ میکچرو تجویز کرد بهتره شکر خدا 

خداجون مرسی بابت عیدیه قشنگت😍😘الهی قسمت همه ی منتظرا شه ...

دختر من روزا خوب بود از ساعت ۸تا۱۲ شب یکسره گریه میکرد و خودشو جمع میکرد همش طفلکی دیگه نفس کم میاورد از گریه ولی خداخیرش بده دکترش شریت گریپ واتر داده بود گفت هروقت دل درد گرفت ۱ سی سی از این بدین بخوره و منم میدادم سریع خوب میشد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای نگو خاهر دحتر من الان که چهار ماهشه خوب شده 

انقدر دل درد داشت و باد آزاد می کرد  فقط گریه گریه گریه 

خیلی سخت بود 

خدا رو روزی هزار بار شکر می کنم راحت شدم 

بعد سه ماهگی یواش یواش بچه خوب میشه 

هیچ وقت فکر نکن خدا فراموشت کرده ،خدا به همه کس و همه چیز حواسش هست ❤️

بچه های کولیکی معمولا تا ۳ماه بی قرار هستن.برعکس کن رو دستت طوری ک شکمش تو کف دستت بیافته ی حوله گرم کن رو شکمش بذار.معمولا نوزادا با ی صداهایی ساکت میشن. من همه داروها رو بچه هام امتحان کردم کولیک معمولا درمان اونجوری نداره.فقط باید بچرخونیش.من مثلا دخترم با آهنگ براش میذاشتم ساکت میشد ولی میچرخوندم ی تایم های خاصی ام تو شب بچه ها اینطورین.تا ۳ماه اینطوری بود بعد خوب شد البته عرق نعنا ی قاشق چای خوری تو ابجوش براش میریختم با ی قند کوچلو یا نبات. با شیشه ۳۰تا بهش میدادم بهتر میشد.

کولیکی ها با صدا هایی مثل سشوار و جارو برقی آروم میشن😅😅

کولیک پسر من تا ۶ ما۶گی ادامه داشت

شربت ضد نفخ گریپ واتر دینه براش موثر بود

💚در چشم کسانی که پرواز را نمیفهمند هر جه اوج بگیری کوچکتر خواهی شد💚

کولیک از سه هفتگی شروع میشه وتا سه ماهگی ادامه داره .قطره کولیک ایز و شربت گرمیچر خوبه .خودتون هم بعد غذا عرق نعنا بخورین .و غذاهای نفاخ اصلا نخورین

دعای نی نی سایتیای میگیره. میشه دعا کنین خونه بهتر بگیریم .با دعای شما خونه خریدیم ولی نمیشه خودمون بشینیم دادیم رهن .خدایا هرچی صلاحه واسمون پیش بیاد.دخترم و شوهرم امیدای زندگیمن .
کولیکی ها با صدا هایی مثل سشوار و جارو برقی آروم میشن😅😅 کولیک پسر من تا ۶ ما۶گی ادامه داشت شربت ...

منم اینو شنیدم وقعا بااین صداهااروم مشن؟علت چیه؟

یه دونه پسردارم من...قندوعسل دارم من
منم اینو شنیدم وقعا بااین صداهااروم مشن؟علت چیه؟

بله آروم میشن.الان اپلیکیشنش هم هست صداها داخلشه.

من یه دونه گوش پاک کن شارژی که صدای سشوار میده ولی صداش کمتر از شسواره داخل کیفم داشتم در مواقع گریه شدید پسرم سریع آروم میشد

علتش الان خاطرم نیست چند سال پیش که پسرم کولیک داشت خونده بودم

💚در چشم کسانی که پرواز را نمیفهمند هر جه اوج بگیری کوچکتر خواهی شد💚
بله آروم میشن.الان اپلیکیشنش هم هست صداها داخلشه. من یه دونه گوش پاک کن شارژی که صدای سشوار میده ول ...

عه چه جالب ممنونم از راهنماییت گلم

یه دونه پسردارم من...قندوعسل دارم من
کولیکی ها با صدا هایی مثل سشوار و جارو برقی آروم میشن😅😅 کولیک پسر من تا ۶ ما۶گی ادامه داشت شربت ...

اره با صدا اب سشوار جاروبرقی.این صداها شبیه صدا داخل شکم مادره بخاطر اون اروم میشن