2777
2789
عنوان

دوس ندارم عروسی برم

| مشاهده متن کامل بحث + 891 بازدید | 68 پست
از 18 سالگی رنگ میکنم و قبل از اینکه کسی بخواد حرفی بزنه میگم من اینجوریم و باهاشم مشکلی ندارم(در صو ...

چرا سفید شده؟

من با این قضیه کنار نیومدم و فک‌نکنمم کنار بیام

زز خدا شاکی ام 

یه صلوات برای همه نی نی سایتی ها، و برای خوب موندن حال دل خانوادمون💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فدات بشم ۳۳ سالمه ولی بیشتر نظر میام خیلی داغونم .همش میگم چرا من با بقیه فرق دارم 

اره منم از همین قضیه میترسم و دارم ب همون سمت میرم

۲۳ سالم

واااا تو ۲۳ سالگی اینجوری شدی دختر! حتما یه مشاوره برو، من الان ۳۳ سالمه اینقدر ناامید نیستم والا، موهامم خیلی سفید شده یعنی از ۲۰ سالگی شروع شده، اصلا خجالت نداره خیلی وقتا رنگ هم نمیکنم همه میبینن! تازه صورتم چروک هم داره 😁 

گاهی اوقات فک‌میکنم بیچاره شوهرم چه زن دل مرده ای داره

البته اینم بگم افسردگیم جدیدا پیش اومده خیلی حفظ ظاهر میکنم.دلم پر بود یبار بهش گفتم افسردگی گرفتم میگه تو عمرا اگر افسردگی بگیری😓

کاش منو نداشت طفلک

چرا سفید شده؟ من با این قضیه کنار نیومدم و فک‌نکنمم کنار بیام زز خدا شاکی ام 

ارثیه اینقدری که مامانم سخته واسش خودم تقریبا باهاش کنار اومدم و حتی خواستگارم واسم میاد میگم اینی که میبینی رنگه موهای من همش سفیده😁حالا من هرچیم غصه بخورم درمانی واسش وجود نداره اگه یجای زندگی میکردم که نمیشناسنم هیچوقت رنگ نمیذاشتم خسته شدم از رنگ کردن 

🤍
عزیزم هر روز کنجد بخوری مشکل سفیدی مو حل میشه امتحان کردن جواب داده کنجدسفید.

چه خوب! همه رو مشکی میکنه؟ خودت امتحان کردی؟چطور مصرفش کنم با چی و کی؟

واااا تو ۲۳ سالگی اینجوری شدی دختر! حتما یه مشاوره برو، من الان ۳۳ سالمه اینقدر ناامید نیستم والا، م ...

من اینطوری نبودم و هیچوقت فک نمیکردم ب اینجا برسم

ولی الان رسیدم ربطی ب سن نداره

چه خوب! همه رو مشکی میکنه؟ خودت امتحان کردی؟چطور مصرفش کنم با چی و کی؟

عزیزم درمان قطعیش اینه،هر روز سه وعده کنجدسفیدبخوریویتامینی که باعث سفیدشدن مومیشه تامین میشه ونمیزاره موها سفیدبشه،خودم امتحان نکردم،یه آقایی درسن بالا موهاش مشکی مشکی بود،گفتم رنگ کردی گفت نه هر روز سه وعده کنجسفید بخوری نمیزره سفیدشه

عزیزم درمان قطعیش اینه،هر روز سه وعده کنجدسفیدبخوریویتامینی که باعث سفیدشدن مومیشه تامین میشه ونمیزا ...

خب شاید اصلا سفید نشده بوده موهاش