2777
2789

خواهش میکنم اگه حال دارین بخونین و راهنمایی کنین بگین تعریف کنم الکی واسع عمم ننویسم

جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو.منو لایک کنید

خدایا خودت مواظب همسرم و پسرم باش،خدایا شکرت بابت همه چیزی که بهم دادی ،خدایا خودت مواظب همسرم باش و کاری کن که هیچ وقت جلو من و پسرم شرمنده نشه

خودم ادم خیلی دلسوزیم چون زندگی پر تنشی داشتم..از دست دادن پدر و برادرم طلاق پدرو مادرم..خیلی عذاب کشیدم..داستان از اونجا شروع میشه ک دوست صمیمیم میفهمه ک مادرش مادر واقعیش نیست و از اون موقع کلا رفتارش با من سرد میشه چون خیلی نصیحتش میکردم ک رفتارشو با مادرش اصلاح کنه ولی می گفت ک من از دلسوزیه بقیه بدم میاد خودم می دونم چیکار کنم..پدر دوستم بعد اینکه زنش میمیره میره ی زن دیگه میگیره و واقعیتو از دوست من پنهان میکنه و وقتی دوستم تصادفی این اتفاقو میفهمع از باباش میخواد ک ببرتش سره مزار مادرش ولی باباش حسابی کتکش میزنه😔

جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک

یکم میگذره از این اتفاقا و من ب طور اتفاقی دستای دوستمو میبینم و میفهمم ک کلی خودزنی کرده ب طوری ک دستاش ذره ای جا نداشت ...😔😔

کلی از دستش حرص خوردم خودمو ب اب و اتیش زدم از این کارا نکنه ولی فک. میکرد من بدشو میخوام و همش بهم می پرید ک ب توچه و ب تو ربطی نداره...تا اینکه ب سرم زد دیگه با مادرش صحبت کنم..شاید ی چیزی عوض بشه...