2777
2789
عنوان

خانمای ورزش کار بیایین

145 بازدید | 10 پست

یکم بهم روحیه بدین خیلی چاق شدم میخوام شروع کنم به ورزش یه دختر کوچیک شیطون دارم که خیلی بهم وابسطس نمیتونم برم باشگاه فقط تو خونه میتونم ورزش کنم اشتهام خیلی زیاد شده نمیتونم جلو خودمو بگیرم مشکل اصلیم شکم و پهلو بگین چی کار میکنین چی میخورین افسرده شده از بس بد هیکل شدم حتی از ناراحتی خیلی وقته خودمو وزن نکردم

•—»ღ.· ™`·ღزنــــــــدگـــــــیــــــــ ســــــــــختـــــــــهــــــــ امــــــــا امــــــــیــــــــدؤارمــــــــ بـــــــهــــــــ خاطـــــــــر دختـــــــــرمــــــــ ســــــــــرد نــــــــشــــــــــمــــــــღ.· ™`ღ«—•

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از اینترنت حرکات ورزشی شکم و پهلو دانلود کن بزن به تلویزیون و کامیپوتر انجام بده. روزی یک ساعت

برا اشتهای لعنتیم چی کار کنم مشکل اصلیم اشتهاست هر چی درست میکنم دلم نمیاد نخورم کلا غذا خیلی دوس دارم

•—»ღ.· ™`·ღزنــــــــدگـــــــیــــــــ ســــــــــختـــــــــهــــــــ امــــــــا امــــــــیــــــــدؤارمــــــــ بـــــــهــــــــ خاطـــــــــر دختـــــــــرمــــــــ ســــــــــرد نــــــــشــــــــــمــــــــღ.· ™`ღ«—•
بیا گروه ما، اینجا گروه داریم، انگیزه میگیری

لینکشو بزار

هر چی میخوری بخور. فقط شکلات و نوشابه و شیرینی نخور. بد جور شکم سازن😉

اخ اخ اخ گفتی یک کیلو و نیم شیرینی تو دو روز خوردم دیشب ساعت دو از خواب پا شدم اخریاشو خوردمو و خوابیدم خسته شدم دیگه😞😞😞

صدات کردم🙂🙂

مرسی گلم

برا اشتهای لعنتیم چی کار کنم مشکل اصلیم اشتهاست هر چی درست میکنم دلم نمیاد نخورم کلا غذا خیلی دوس دا ...

خوب بخور عزیزم نوش جونت.  صبحانه و ناهار بخور‌. فقط وعده شام را سالاد با روغن زیتون یا نون و پنیر و سبزی و اینجور چیزا بخور. بعضی ها میان یه رژیم های سختی میگیرنا. بعد یه مدت روی میارن به پرخوری شدید. دوباره چاق میشن! خیلی خودتو محدود نکن . شکم بند هم ببند.

خوب بخور عزیزم نوش جونت.  صبحانه و ناهار بخور‌. فقط وعده شام را سالاد با روغن زیتون یا نون و پن ...

حتما این راهو امتحان میکنم