2777
2789
عنوان

حق الناس در نی نی سایت

380 بازدید | 31 پست

بچه ها فضای مجازی هم حق الناس داره. ما حق نداریم استارتر و بقیه رو سریع قضاوت کنیم و سریع بهش انگ بچسبونیم یا مسخره ش کنیم یا چه میدونم تهمتی بزنیم.....

خودمم اگه تا بحال باعث شدم کسی ازم ناراحت بشه حلالیت میطلبم..... 

اینجا خیلی باید خیلی حواسمون باشه که دل کسی رو نشکنیم....

سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣  زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو‌... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره اونایی هم که تاپیک دوروغ میزنن و با احساسات بقیه بازی میکنن هم حق الناسه من بابت خیلی از تاپیکهاشون گریه کردم   

ممنون میشم برای خوشبختی و ازدواج خواهرم صلوات بفرستین  

بچه ها سعی کنین این تاپیک به روز بشه تا همه نی نی سایتی های عزیز ببیننش

سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣  زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو‌... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...

آره واقعاً گل گفتی.یکی تاپیک میزنه درددل کنه یاواسه حل مشکلش راهکارمفیدبگیره بعدیه عده میان انقدربیشعوربازی درمیارن که طرف حالش بدترمیشه

نظری بازبه این شُورَویِ تنهاکن،دل من دستخوشِ موجِ فروپاشی هاست...