2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه بگین چه علائمی داره

اولین علامتش افتادگی پلک بود بعد ظعف عضلانی و ضعف در قسمت چانه مثلا وقتی حرف میزد یا غذا میخورد چونه اش خسته میشد که بردیم دکتر گفت باید عمل بشی غده ی تیموس که اندازه ی طبیعیش اندازه ی نخود هست ولی واسه مامانم این غده رشد کرده بود دکتر گفت هرچه زودتر باید عمل بشی که اون موقع داروی مستینون مصرف میکرد دکتر گفت اگه عمل بشی دیگه دارو نیاز نیست ولی مامانم از عمل میترسید نرفت بعد 6 سال به زور بردیم عمل دکترش میگفت غده ریشه زده بود به قلب و ریه هاش عملش خیلی طول کشید ولی عملش موفقیت آمیز بود ولی تا آخر عمرش داروی مستینون میخورد داروهاش زیاد بودن هر وعده 6 تا دارو میخورد اون موقع دکتر به بابام گفته بود 5 یا 6 سال عمر میکنه ولی مادرم 8 سال عمر کرد مادر نازنینم رفت پیش خدا 

میشه بگین چه علائمی داره

خیلی دوست دارم کمکت کنم دکتر مامان که عملش کرده بود پروفسور بود آگاهی فوق‌العاده بالایی داشت خیلی آقا بود اصلیتش اهل بم بود اون موقع میگفت همه ی خانواده و فامیل هام تو زلزله بم مردن خودش تبریز زندگی میکنه البته خارج هم  میره اون زمان که خواهرم تو بیمارستان همراه مامانم بود بهش شماره ی منزلش رو هم داده بود گفته بود نصف شب هم باشه مشکلی داشتی بهم زنگ بزن خیلی ازش راضی بودیم هر جا باشه خدا حفظش کنه آقا بود. 

هر کمکی خواستی بگو عزیزم من بیشتر موقع ها میام اینجا زیر این پست ریپلایم کن حتما جواب میدم

من ۱ مدت بود پلک چپم نسبت به پلک راستم ۱ کم افتاده شده بود رفتم دکتر اسم این بیماری و آورد دیگه هیچ علامتی نداشتم الان چند روزه پلکم بهتر شده

من ۱ مدت بود پلک چپم نسبت به پلک راستم ۱ کم افتاده شده بود رفتم دکتر اسم این بیماری و آورد دیگه هیچ ...

انشاالله که خوب بشید من یادمه اون موقع دکتر یه قطره  تو چشم مادرم انداخت گفت اگه پلکت با این قطره باز شد بیماری میاستین داری اگه باز نشه یه مشکل دیگه داری