من انقد کاربریم سر همین ...یدن اینا تعلیق خورده الان فقط امید میدم😁 امیدتو بردار وبرو منو آلوده ن ...
پیامتو پاک کن ریپلای منم پاک بشه😶😶😶
آدمها را مهم نکنید.همانطور که زیرشان را خط میکشیدبه آنها نشان دهید که بلدید دورشان را هم خط بکشید.آدم ها که مهم شوند دیگر به چشمشان ریز میرسیدبه آنها یادآوری کنید که این خودِ شما بودید که آنها را واردِ عرصه کرده اید تا خودکارهای قرمزتان جوهر دارندشروع کنید خیلی ها را باید پر رنگ تر خط بزنید.(دوست عزیز من ممکنه نظرم باهات فرق کنه ولی دشمنت نیستم. بهم احترام بزاریم در کنار تفاوت عقاید. بهم عشق بدیم دنیا قشنگ تر میشه😘😘😘😘)
آدمها را مهم نکنید.همانطور که زیرشان را خط میکشیدبه آنها نشان دهید که بلدید دورشان را هم خط بکشید.آدم ها که مهم شوند دیگر به چشمشان ریز میرسیدبه آنها یادآوری کنید که این خودِ شما بودید که آنها را واردِ عرصه کرده اید تا خودکارهای قرمزتان جوهر دارندشروع کنید خیلی ها را باید پر رنگ تر خط بزنید.(دوست عزیز من ممکنه نظرم باهات فرق کنه ولی دشمنت نیستم. بهم احترام بزاریم در کنار تفاوت عقاید. بهم عشق بدیم دنیا قشنگ تر میشه😘😘😘😘)
من دقیق دقیق ازقیمت ماشین ها خبرندارم قیمت بعضی ها رومیدونم اما حق باشماست گرونی هست اگرصبرندا ...
بعضی مواقع نبود ماشین خیلی سخت میشه. من دیگه خسته شدم. تصمیم گرفتم پراید بخرم دیگه چاره ای نیست. روز به روز هم گرونتر می شه. چند ماه دیگه به جای پراید باید دوچرخه خرید
يه پرايد بحر عزيزم كم خرجتره و بي دردسرتر انشاء... باز وامًميگيري و جمع ميكني به موقع عوضش ميكني فقط حتما ببرش كارشناسي اونم كارشناسي كه مجهز به اتاق نور باشه نه از اين سيارهه