2777
2789
عنوان

فکر کنم با گرده افشانی باردار شدم

6457 بازدید | 177 پست

سلام با وجود بچه ۸ ماهه دوباره باردار شدم.  اینقدر گریه کردم چشمام باز نمیشه.  بخدا جلوگیری با کاند....  داشتیم.  نمیدونم آخه چطور ممکنه.  توی این ۸ ماهی که زایمان کردم کلا ۸ بارم رابطه نداشتیم.  از طرفی شاغلم تازه ۲ ماهه برگشتم سرکارم. نمیدونم آخه چطوری رفته توی دل من.    

همین الانشم پوستم با بی خوابی ها و بیقراری های پسرم کنده آخه چطور دوتاشونو باهم بزرگ کنم. همش به خودم دلداری میدادم نهایت یک سال دیگه سختمه پسرم بزرگ میشه این روزا میگذره حالا دوباره همه چی از نو شروع شده

چرخ برهم زنم ار غیر مرادم گردد ....... من نه آنم که زبونی کشم از چرخ فلک

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اشکالی نداره عزیزم عوضش دوتاشون با هم بزرگ میشن به قول خودت فقط یه سال اولش شاید سخت باشه خدا حفظش ...

کارمو چیکار کنم؟  آبروم میره

چرخ برهم زنم ار غیر مرادم گردد ....... من نه آنم که زبونی کشم از چرخ فلک

الهههههههههی

اصلا نگران نباش

بسپار به خدا،تا 9 ماه پسرت بزرگ میشه و ان شاء الله دوران بارداری خیلی خوبی داشته باشی تا اذیت نشی

عوضش با هم بزرگ میشن

هدیه خدا مباااااااااااارکت باشه