2789
عنوان

تپل شدن بجه ها

| مشاهده متن کامل بحث + 551 بازدید | 50 پست
اره پسر من خیلی لاغره 😩

جوانه گندم بگیر قبل از غذا با ابمیوه بده بخوره  سیب زمینی ابپزم  با سس بده بخوره 

کشکم خیلی خوبه اگه دوس  داره بده بخوره چاق میکنه  

برنجم همیشع کته درس کن کته چاق میکنه 

لطفا یه صلوات بفرس واسه سلامتی و ظهور آقا امام زمان‌ (عج)                                  
چاق که بشه شکم میاره؛ممکنه تورشدقدشم تاثییربذاره؛بهتره بفرستیش کلاسای ورزشی وقتی بزرگ شدبدن ورزیده و ...

چه کلاس ورزشی بفرستمش دوست دارم قد بلندم بشه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

[QUOTE=87050821]عزیزم چاقی ک خوب نیست ...بزرگتر ک بشه بره بدنسازی عضله بیاره .... الان خیلی لاغره مگ ...

عزیزم بدنسازی توسن رشد خوب نیست قدو میسوزونه

پسرخاله من ۱۹ سالگی رفت ماشاالله ازاین رو ب اون رو شد...البته خیلی ساله ک میره و ادامه داده ولی هیکلش فوق العاده اس درصورتی ک واقعا بدبود ....

چاقی خوب نیست اگر خیلی لاغره  خب یکم اشکال نداره  ولی درکل استخون بندیش باید درشت بشه چون پسره ...استخون بندی ریز ادم و کوچولو تر نشون میده 

بهش سیب زمینی خیلی بده بخوره چ اآب پز چ سرخ کرده 

خداایااا سخت  ب وجودت و پشتیباانیت نیاازمندم اگر کمکم نکنی میشکنم ... منتظر معجزه ی توهستم البته برای من معجزه براای تو ک کاری نیست"  اللهم صل علی محمدوال محمدوعجل فرجهم "
باشه ممنون عزیزم🙏

ولی در کنار اینا باشگاهم بفرس ک بی تحرک نباشه همش چربی بشه جمع شه شکمش بیاد جلو

لطفا یه صلوات بفرس واسه سلامتی و ظهور آقا امام زمان‌ (عج)                                  

من دخترمُ برای قدووزنش میبرم دکتر؛هرچندمعتقدِکه ورزش زیادموثرنیست😐ولی یکی دوسال دیگه میفرستمش بره کلاس والیبال؛الان میره ژیمناستیک بدن انعطاف پذیری داره؛شناووالیبال وبسکتبال میتونه تاثییربذاره؛ولی بازم طبق نظرهمون دکترقدبیشترش جنبه ارثی داره

عزیزم سلام 

انشاالله گل پسرتون همیشه سالم و سلامت باشه 

بنظر من دارو های شیمیایی استفاذه نکنید دچار بلوغ زودرس میشن بچه ها با این مولتی ویتامین ها 

یکی از بهترین و خوشمزه ترین خوراکی که بچه ها دوسش دارن و کالریش هم عالیه برای بچه ها میوه خشک هست اگر دوست داشتید میتونید تاپیک هام رو ببینید عزیزم 

من بهتئن پودر انبه رو هم پیشنهاد میکنم جون خودم نتیجه گرفتم و عااالیه یه سرچ تو نت بکنید میبینید که یه مولتی ویتامین سالم و طبیعیه 

کافیه تو ماست فرنی بستنی یا شیرموز و... بریزید تا هم خوشمزه تر بشه و هم بشدت مقوی 

شیره خرمالو هم کمک کننده هست اگر خدایی نکرده قند یا دیابت ندارند 

چون قندش بالاست 

ولی از قدیم بوده و بسیار بسیار مقوی و با خاصیت های درنانی فوق العاذه 

در خر صورت خوشخال میشم سری به کانالم بزنید تمام محصولات ما خالص و طبیعی هستند و همه جا هم ارسال داریم گلم 

موفق باشید

@khanemivekhoshk

09157112469

تولید کننده انواع میوه خشک و لواشک خالص عسل و زعفران با کیفیت صادراتی ارسال به همه شهرها و خارج از کشور😍کانال تلگرام 👈 https://t.me/khanemivekhoshk  پیج اینستاگرام 09157112469👇 https://instagram.com/Khanemivekhoshk
من دخترمُ برای قدووزنش میبرم دکتر؛هرچندمعتقدِکه ورزش زیادموثرنیست😐ولی یکی دوسال دیگه میفرستمش بره ک ...

سلام میشه بگید چه داروهایی بهش میده برا قد و وزنش؟؟ 

من دخترمُ برای قدووزنش میبرم دکتر؛هرچندمعتقدِکه ورزش زیادموثرنیست😐ولی یکی دوسال دیگه میفرستمش بره ک ...

عزیزم  منم دوست داشتم ژیمناستیک بفرستم دخترم و  ولی گفتن قد و میسوزونه  زیر ده سال

شمابانظرپزشک غدد گذاشتینش  

خداایااا سخت  ب وجودت و پشتیباانیت نیاازمندم اگر کمکم نکنی میشکنم ... منتظر معجزه ی توهستم البته برای من معجزه براای تو ک کاری نیست"  اللهم صل علی محمدوال محمدوعجل فرجهم "
چشم حتما میام تو کانالتون ممنون عزیزم از راهنماییتون

فذات عزیزم وظیفه بود 

باعث افتخاره من در خدمتتون هستم😍

تولید کننده انواع میوه خشک و لواشک خالص عسل و زعفران با کیفیت صادراتی ارسال به همه شهرها و خارج از کشور😍کانال تلگرام 👈 https://t.me/khanemivekhoshk  پیج اینستاگرام 09157112469👇 https://instagram.com/Khanemivekhoshk
سلام میشه بگید چه داروهایی بهش میده برا قد و وزنش؟؟ 

اصلا داروی خاصی نمیده عزیزم؛یه سری تقویتی داده ویه نوع شیربودکه اونم زیادتاثییرنداشت تووزنگیری دخترم؛ودرآخرگفت چون جواب آزمایشاهمه نرمالِ میتونی تایکسال هرشب 1آمپول واسش بزنی اونم 50؛50ببینی نتیجه میگیره یانه؛ولی گفت بنظرم صبرکن تااواخرسالهای رشدش (قبل ازبلوغش)ببین رشدطبیعیش چطورمیشه؛زیادنگران نباش؛عموی من اینقدریزولاغربودیهوتوسن رشدش دومترقدپیداکردوهیکلشم بزرگ شد؛قدوهیکل و...بستگی به خیلی عوامل داره

هرشب امپول

چ امپولی عزیزم ...

عزیزم  منم دوست داشتم ژیمناستیک بفرستم دخترم و  ولی گفتن قد و میسوزونه  زیر ده سال ش ...

دکتربمن گفت اصلاتاثییری نداره😐😂ولی خب چون هررشته ای بخوادبره نیازمندِیه بدنِ آمادس ژیمناستیک خیلی خوبه؛بعدازده سالم کاربچه خیلی سخت میشه؛الان دخترِکوچیک من بدنش نرمترازدخترِبزرگمِ؛من خیلی پرس وجوکردم ؛یجانوشته بوددلیل اصلی اینکه میگن قدُکوتاه میکنه برای ایکه که افرادکوتاه قدتواین رشته موفق ترهستن برای همین جاافتاده که بگن قدُ کوتاه میکنه