2777
2789
عنوان

خانمایی ک سیاست دارن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 204 بازدید | 21 پست
بعد چندوقت دیگه به گریه هات اهمیت نمیده نزار اشکات واسش عادی بشن

اره دیگه حتی زجه هم بزنی جلوش براش عادی میشه میگه این زر زرو😂

لطفا یه صلوات بفرس واسه سلامتی و ظهور آقا امام زمان‌ (عج)                                  

و یکی دیگه ام اینکه هیچچ وقت حرفا و غیبت شوهرتونو پیش کسی حتییی مامانتون نکنید چون اون جزئی از خود شماس و نیمه دیگروتونه اینجوری انگار داری بهشون مجوز دخالت و توهین میدی تو زندگیت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خواهر شوهر بزرگ من ینی جلو جمع و فامیل انقددد این شوهرشوو بزرگ نشون داده انقد احترام کررده بهش ک وقتی از در میاد تو همه بلند میشن به پاش یکی میگع بیا بالا بشین اقا محمد اون یکی میگه برا اقا محمد چایی بیارین ینی من یک بار ندیدم ک این محمدو بدون اقا صداش بزنن خواهر شوهرم تو جمع دائم از شوهرش تعریف میکنه  ازش تشکر میکنه میگه ک ما ممنونشیم خیلی برامون زحمت میکشه  براش میوه پوست میگیره خودشم حتی بدون اقا صداش نمیکنه. شوهرشم یاد گرفتع ازش تو جمع اینجوری با زنش حرف بزنه. 

ولی اون یکی خواهر شوهرم انقد با شوهرش دعوا کرده جلو جمع حرفای بدی گفتع ک بنده خدا وقتی میاد تو انگار یه بچه اومده هیچ کس تحویلش نمیگیره 

تازه خانوم حسودیشم شده بود به خواهرش میگف مامانم اینا اون دامادو بیشتر دوس دارن  دیگه نمیگه اگه شوهر بدبخت من از احترام افتاده تقصیر خودمه از بی سیاستیه خودمه😐

هیچ وقتم جلوی شوهرتون از خونوادش بد نگین الکی ازشون تعریف کنید بگید من مثلا خیلی مامانتو دوس دارم مثه مامانم خودم میمونه یافلانی مثه خواهرم میمونه 

من خودم هی جلو نامزدم ازشون تعریف میکنم بهم میگه تو خیلی خوش قلب  و مهربونی بااینکه مثلا فلان حرفو بهت زدن ولی اصلا به دل نگرفتی 

وقتیم خونه خودشون هر کدوم از اعضای خونوادش پشت سرم غیبت کنن یا چیزی بگن سریع ازم حمایت میکنه میگه فلانی از شما تعریف میکنه انقد دوستون داره بعد شما پشت سرش اینجوری حرف میزنید؟

اینجوری میشه ک فک میکنع اگرم کدورتی هس تقصیر اوناس اونا دعوا راه میندازن شما خوبید😆😆😆😆

هیچ وقتم جلوی شوهرتون از خونوادش بد نگین الکی ازشون تعریف کنید بگید من مثلا خیلی مامانتو دوس دارم مث ...

عزیزم این خیلی خوب بود

لطفاً برای سلامتی تو دلیم یه صلوات می‌فرستی🥺🙏