سلام دوستان.من چند وقته دارم به تأسیس گلخونه فکر می کنم. خیلی انرژی مثبت داره. آدم چند دقیقه که میره بین اون همه گل خوشگل و رنگی رنگی حالش از این رو به اون رو میشه.کسی تجربه ی تأسیس گلخونه رو داره؟ یا بین اطرافیانتون کسی این کارو کرده؟ برای این کار حتما باید رشته ی تحصیلی مرتبط داشته باشم؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
احتیاج نیست رشته مرتبط داشته باشی اما اید بلد باشی من گلخونه دارم یعنی کلا کارم پرورش گل اپارتمانیه البته من داخل یک واحد اپارتمنی گل رورش میدم باید سم ها رو بلد باشی اگر افت اومد بدونی برای دفعش چه بکنی نور دما خاک مورد نیازت رو باید بدونی از کجا تهیه کنی که به صرفه باشه بعد از اون باید مشتری داشته باشی حالا همه کار انجام دادی اوکی بودی مشتری نداشته باشی یعنی کامل ضرر اول بازاریابی باید بکنی تا مشتری پیدا کنی