2777
2789

سلام دوستان.من چند وقته دارم به تأسیس گلخونه فکر می کنم. خیلی انرژی مثبت داره. آدم چند دقیقه که میره بین اون همه گل خوشگل و رنگی رنگی حالش از این رو به اون رو میشه.کسی تجربه ی تأسیس گلخونه رو داره؟ یا بین اطرافیانتون کسی این کارو کرده؟ برای این کار حتما باید رشته ی تحصیلی مرتبط داشته باشم؟ 

لِه شدم، وقتی باید غنچه می دادم...

منم خیلی دوس دارم خیلی خوبه ... ولی تجربه ای ندارم

میگم زشت نیست یه اقایی هزار و اندی ساله منتظره ۳۱۳ نفره؟😔😔😔 .... روزی میاید از سوی مهربانی ... بیاین همگی دعا کنیم تا زودتر بیاد ... الهم عجل لولیک الفرج ... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بابام الان ۳ساله میخواد گلخونه بزنه 

همه مجوزاشم گرفته اما بانک واسه وام دادن خیلییی اذیت میکنه 

فعلا که جور نشده 

سرمایه خیلییی زیادی میخواد 

بانک اگه بخواد بهت ۳۰۰ ت وام بده باید اندازه ۷۰۰ت سند بذاری 

خدایا همه چیو همون موقع بهمون بده که ذوقشو داریم 🙏🏼❤️
رشته باید مرتبط باشه یا لازم نیست؟

نه بابا لازم نیست 

باید یه زمین بگیری که آب داشته باشه و مناسب گلخونه باشه 

بعد بری رو زمینت مجوز گلخونه بگیری

تازه چندبارم میان بازدید زمینت که مناسب گلخونه هست یا نه 

اگر بخوای وام بگیری حداقل باید ۳۰۰-۴۰۰ اولش داشته باشی خرج کنی چون بانک میاد بازدید میبینه اگه نصف کارای گلخونه ات رو کرده باشی وام میده 

اونم کم کم مثلا ۳۰۰ت خرد خرد میده همشم میان بازدید ببینن به اندازه وامی که دادن خرج کردی یا نه 

میتونیم مثلا سالی ۱۰۰-۱۵۰ ت بدی یه گلخونه اجاره کنی رو اون کار کنی کمه کم ۲ برابرش در میاری ولی باید بلد باشی 

اونموقع دیگه باید درسشو خونده باشی یا کاراموزی کرده باشی خوب بلد باشی تا ضرر نبینی

اگر بخوای وام بگیری حداقل باید ۳۰۰-۴۰۰ اولش داشته باشی خرج کنی چون بانک میاد بازدید میبینه اگه نصف ک ...

ببخشید میشه بگید بابات کدوم منطقه میخواد گلخانه بزنه؟

دوستداری خیاطی یاد بگیریز پول نداری ؟مهمون من ،کانال اموزش  خیاطی بصورت رایگان لینگ کانال روبیکا👇🏻https://rubika.ir/Amozshkayatidrmnzl

احتیاج نیست رشته مرتبط داشته باشی اما اید بلد باشی من گلخونه دارم یعنی کلا کارم پرورش گل اپارتمانیه البته من داخل یک واحد اپارتمنی گل رورش میدم باید سم ها رو بلد باشی اگر افت اومد بدونی برای دفعش چه بکنی نور دما خاک مورد نیازت رو باید بدونی از کجا تهیه کنی که به صرفه باشه بعد از اون باید مشتری داشته باشی حالا همه کار انجام دادی اوکی بودی مشتری نداشته باشی یعنی کامل ضرر اول بازاریابی باید بکنی تا مشتری پیدا کنی