2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ب عشقم گفتم

گفته گذشت برام مهم نیست مهم الانه ک بامنی

خدایا تا پاکم نکردی... خاکم نکن..😔😔😔باردار نیستم تیکر رسیدن ب خواسته هامه البته امیدوارم همینطور بشه 😍😍برام دعا کنید اونی ک میخوام بشه الهی فداتون بشم ❤❤

اصلا راجع به گذشته نگو چون مسایلی ک نمیخواد تو آیندت تکراربشه و تاثیری بذاره گفتنش بی فایدس. موفق باشی عزیزم.

از دست دادنِ هر انسانی که از دست می دادم آزاردهنده بود. گرچه اکنون متقاعد شده ام که هیچکس کسی را از دست نمی دهد؛ زیرا هیچکس مالکِ کسی نیست. این تجربه ی مهمِ آزادی ست 

من موردی واسه گفتن نداشتم ولی میدونم همسرم آدمی نیست که راحت کنار بیاد

البته خودشم چیزی نبوده تو گذشته اش

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
من كه موردي براي گفتن نداشتم ولي شما اگه هم داري نگو  مشاوره هاي ازدواج اينطور ميگن

اخه میگن طرف باید بدونه,خودم نظرم اینه بدونه و باهاش کنار بیاد البته قبل ازدواج بیان بشه..بعدش من اصلا نمیتونم دروغ بگم خیلی تابلوام

اصلا راجع به گذشته نگو چون مسایلی ک نمیخواد تو آیندت تکراربشه و تاثیری بذاره گفتنش بی فایدس. موفق با ...

ینی اگ پرسید دوست پسر داشتی یا نه بگم نه؟من خیلی ضعیف دروغ میگم,تقریبا قیافم داد میزنه

ینی اگ پرسید دوست پسر داشتی یا نه بگم نه؟من خیلی ضعیف دروغ میگم,تقریبا قیافم داد میزنه

نه اصلا لازم نیست بدونه. اصلا این سوال کردنا اشتباهه. من ک وقتی ازدواج کردم دوست پسر و اینا خیلی کم بود   اما میدونم ک نباید گفت این چیزا گفتنش فایده داره اون بدونه تو دوست پسر داشتی چه فرقی داره وقتی قرارنیس تکرار بشه و توزندگیت تاثیر بذاره

از دست دادنِ هر انسانی که از دست می دادم آزاردهنده بود. گرچه اکنون متقاعد شده ام که هیچکس کسی را از دست نمی دهد؛ زیرا هیچکس مالکِ کسی نیست. این تجربه ی مهمِ آزادی ست 

اگه جوري نيست كه بعدا بخواد خودش بفهمه بنظرم نگو

چون بعضيا حساسن شايد الان به روت نياره ولي بعدا براش مسئله بشه 

خدا جونم مواظبش باش، میدونی که همه ی زندگیمه.
نه اصلا لازم نیست بدونه. اصلا این سوال کردنا اشتباهه. من ک وقتی ازدواج کردم دوست پسر و اینا خیلی کم ...

والا منم فکرم همینه,منتهی شاید اون بپرسه,وگرنه من اصلا دوست گذشته کسیو بشکافم