2777
2789
چ جالب مام تو چت ،خانواده اون میدونه ولی قرار گزاشتیم ما ب خانوادمون چیز دیگه بگیم😂😂دوماه دیه میخا ...

ایشالله که به هم برسین و خوشبخت بشین عزیزم😚

یک نفر نان داشت اما بینوا دندان نداشت .....آن یکی بیچاره دندان داشت اما نان نداشت..... آنکه باور داشت روزی میرسد بیچاره بود..... آنکه در اموال دنیا غرق بود ایمان نداشت... دشت باور داشت گرگی در میان گله بود . .. گله باور داشت اما من نمیدانم چرا باور سگ چوپان نداشت...... یک نفر پالان خر را در میان خانه پنهان کرده بود..... آن یکی با بار خر میرفت و خر پالان نداشت... یک نفر فردوس را ارزان به مردم میفروخت.... نقشه ها کو داشت در پندار خود شیطان نداشت.. ....هر کجا دست نیازی بود بر سویی دراز..... رعیت بیچاره بخشش داشت اما خان نداشت.........

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عشق فقط یک کلام

آل علی والسلام...

منم یه مادرم .  پسرمو دوسش دارم . ولی عزیزمو . به دست بی بی میسپارم . بی بی قبول کنه . بشه مدافع حرم... یه روزی به منم میگن مادر شهید ان شاالله...مادر که باشی ، آرمانت که شهادت باشد ، همت و چمران میپرورانی ... پای خاندان علی که در میان باشد ، خودم بند پوتین هایت را محکم میبندم میوه دلم ...   (واسه اونایی که میگن چرا آرزوی مرگ بچه تو میکنی میگم که شهادت و مرگ باهم فرق دارن . قبل ازاینکه قضاوت کنین ، درباره اجر شهید و فرقش با موت ، تحقیق کنین و بعد کنایه بزنین.)

یه اشغال بی شخصیت بود که چند سال زندگیمو پاش گذاشتم خیلی پشیمپیشهاز عشقم سو استفاده کرد،کاری کرد که احساس کنم هیچ مرد خوبی وجود نداره،اما با اومدن همسرم دیدم عوض شد،الانم باهم خوشبختیم خدارو شکر میکنم هر روز،البته مال خیلی سال پیشه

اگه امضام رو دیدی لطفا برای سلامتی بچه هام صلوات بفرست😘🙏
یه اشغال بی شخصیت بود که چند سال زندگیمو پاش گذاشتم خیلی پشیمپیشهاز عشقم سو استفاده کرد،کاری کرد که ...

البته الان که همسرم هست متوجه شدم عشق نبود حسی که یهش داشتم،فقط یه وابستگی بچگانه بود،نوجوون بودم و خام،بهش وابسته شده بودم،اما الان به جرات میگم عشق اولم همسرمه چون با اون عاشق زندگی شدم و معجزه رو درک کردم،

اگه امضام رو دیدی لطفا برای سلامتی بچه هام صلوات بفرست😘🙏
ینی پسر خوبی نبود؟

چرا خوب بود و هست اما اصلا بهم نميخوريم از هيچ لحاظ.اين عشقم ماله وقتيه كه من ١٢سالم بود😂

كلا ما ايرانى ها اينجورى هستيم كه حتي تو جايى كه هيشكى نميدونه ما كى هستيم اصلا از كجا هستيم؟؟؟اصلا چه شكلي هستيم؟؟؟داريم پز ميديم...يعني در اين حد فناااااا🤤پز ميدى كه چى بشه؟سايت براى رد تبادل نظره نه پز دادن!!!ميخواى پز بدى؟زحمت بكش برو خونه خالت اينا به خاله و عروس خالتو دختر خالت پز بده كه حداقل بدونن كى هستى.هه😏
از کجا خبر داري،؟

فاميله

كلا ما ايرانى ها اينجورى هستيم كه حتي تو جايى كه هيشكى نميدونه ما كى هستيم اصلا از كجا هستيم؟؟؟اصلا چه شكلي هستيم؟؟؟داريم پز ميديم...يعني در اين حد فناااااا🤤پز ميدى كه چى بشه؟سايت براى رد تبادل نظره نه پز دادن!!!ميخواى پز بدى؟زحمت بكش برو خونه خالت اينا به خاله و عروس خالتو دختر خالت پز بده كه حداقل بدونن كى هستى.هه😏
دعوتی 

محضريه

من اولین بار اول راهنمایی بودم عاشق آقام امام حسین شدم محرمی بود الهی به قربون آقام برم همیشه عاشقشم اما اون سال یه حس خیلی خیلی عجیب داشتم اصلا نمیتونستم تصور کنم روز تاسوعا عاشورا برم تو خیابون و سینه بزنم و از شدت غم و اندوه و گریه برایه داغ مولام دق نکنم تو اون محرمی مدام اشکم روان بود در همه حالات. بدون اینکه مشکل خاصی از جانب خودم داشته باشم.بقیه سال هام برایه امام حسین عزاداری میکنم و گریه میکنم ولی اون سال خیلی عجیب بود. 13 سال پیش بود. الهی فدایه اقام بشم .

برایه فرج امام زمان صلوات بفرستید🌘��🌍🌍🌍🌍🌍🌍��اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب

رفت ماشینو بیاره تو پارکینگ

السلام علیک یا اباعبدالله و علی الارواح التی حلت بفنائک، علیک منی سلام الله ابدا ما بقیت و بقی اللیل و النهار و لا جعله الله آخر العهد منی لزیارتکمالسلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسینو رحمة الله و برکاته همتا هم نداری که وقت نبودنت به دلم وعده بدهم شاید مثلش را پیدا کنم! آقای بی همتای من بیا  اللهم عجل لولیک الفرج
من اولین بار اول راهنمایی بودم عاشق آقام امام حسین شدم محرمی بود الهی به قربون آقام برم همیشه عاشقشم ...

چقدر قلبتون پاکه التماس دعا برای مشکل روحیم

السلام علیک یا اباعبدالله و علی الارواح التی حلت بفنائک، علیک منی سلام الله ابدا ما بقیت و بقی اللیل و النهار و لا جعله الله آخر العهد منی لزیارتکمالسلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسینو رحمة الله و برکاته همتا هم نداری که وقت نبودنت به دلم وعده بدهم شاید مثلش را پیدا کنم! آقای بی همتای من بیا  اللهم عجل لولیک الفرج