2777
2789
خب باز خدارو شکر کن... ما از اولش چه تو دوستیمون چه الان که نامزدیم ماهی ی بار می‌بینیم همو خیلی بخو ...

ما راحت همو ب دست اوردیم ... قبل از نامزدی هیچ حسی بهم نداشتیم 🙄😂😂

خب تعریف کنیا تایپک بزن بخونیم فقط حتما منم خبر کن

خخخ ما پنج سال باهم دوس بودیم خیلی همو میخاستیم هربار میومد بابام راضی نمیشد اونم یهو جوگیرشد رفت زن گرفت بعد یه ماه پشیمون به گریه زاری که میخام طلاق بگیرم زنم شو فلان میکنم منم گفتم باشه همینکه طلاقشو گرفت من رفتم بایکی دیگه ازدواج کردم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انصافا قبول کنیم خیلی از اینایی که ادعا دارند همسرشون عشق اولشونه عشق دیگر داشتن که حالا از چشمشون ...

من واقعاهمسرم عشق اول وآخرمه،پسرداییمه وازهمون زمان دبیرستان عاشق هم شدیم😂

تووووووروخدابرای مادرشدنمممممم یه صلوات بفرستین ودعاااااااام کنین خیلیییییی دلم میخوادمادرشمممم😢ان شالله هرکی بچه نداره خداهرچی زودتریه بچه سالم وصالح بهش ببخشه..
خیانت های مداوم کار نکردن بداخلاقی فحاشی  کتک زدن . مشاور میگه طلاق بگیر درست نمیشه

پس چراا خودتو زجر میدی عزیزم .. خونوادت ت رو حمایت میکنن یعنی اگ طلاق بگیری کسی پشتت هست؟

خخخ ما پنج سال باهم دوس بودیم خیلی همو میخاستیم هربار میومد بابام راضی نمیشد اونم یهو جوگیرشد رفت زن ...

خخخخخخخخ😳😂😂😂

تووووووروخدابرای مادرشدنمممممم یه صلوات بفرستین ودعاااااااام کنین خیلیییییی دلم میخوادمادرشمممم😢ان شالله هرکی بچه نداره خداهرچی زودتریه بچه سالم وصالح بهش ببخشه..
این فکرارو ازسرت بیرون کن....ببین همه ادما هممممه ادما راز دارن تو دلشون و اکثرشون نمیگن ب کسی...پس ...

اتفاقا شاید خدا انقدر دوسش داشته ک تو همین دنیا خواسته مکافات عملش رو ببینه و نذاشته تو اون دنیا

الان همین اتفاق باعث خودداریش شده از گناه...

✳️ من نه به نژادم مینازم و نه به تاریخ چند هزار ساله ام❗️  ❤️من به معشوقی مینازم… که فراتر از تمامی نژادهاست!  ✅ به حسینی مینازم… که فراتر از تمامیِ مرزهاست!  🌍 فرقی نمیکند کجای این کرهٔ خاکی به دنیا آمده ام، مهم این است معشوقی دارم که از هند و چین و ایران تا انگلیس و آلمان و حتی امریکا هم دلداده دارد!  💬 عده ای میگویند: کوروش امامشان است! که کمرنگش کردند، که به مقبره اش رسیدگی نمیکنند، برای همین ناشناس مانده است!  ❎ من فریاد میزنم من عاشقِِ معشوقی هستم که 7 بار قبرش رابا خاک یکسان کردند!🕌  ⚫️ سالها زیارت قبرش را ممنوع کردند! حتا برای زیارتش باید دستت را قطع میکردی! سالها قبرش مخفی بود! ولی اربعینِ هرسال بیشتراز ٢٠ میلیون زائر دارد! 🏴  ❤️ من عاشقِ حُسینَم! پس مهم نیست برایش تخت جمشید بسازند یا حَرم 🕌 بر حق که باشی؛ اربعین 100 ها کیلومتر پا برهنه به عشقت می آیند…. 🔵 ولی افسوس که عده ای تا ابد نخواهند فهمید …  سید الشهدا علیه السلام قلب ها را تسخیر کرده! #بعد_از_نماز_برای_ظهورت_دعا_میکنیم
خخخ ما پنج سال باهم دوس بودیم خیلی همو میخاستیم هربار میومد بابام راضی نمیشد اونم یهو جوگیرشد رفت زن ...

😵😵😵😵😵😵😲😲😲😲😲😲

🌺برای سلامتی وظهور آقا امام زمان عج صلوات🌺خدایا از اون شادیا که ناخودآگاه آدمو به سجده میندازه به همه‌مون بده. 😊💚  صد سال دیگه من،تو،او.... هیچ کدوم نیستیم،باورت میشه؟....کاش مهربون باشیم💔❤‏چقدر قشنگه این دعا که میگه:وَلا تُعَنِّنی بِطَلَبِ ما لَم تُقَدَّرلی فیهِ رِزقاً[خدای خوبم در جستجویی انچه برایم مقدر نکرده ای، خسته ام نکن]🙌💙🙏استادی می‌گفت:اگر تو کسی را ملاقات کنی و قلبت بکوبد، دستانت بلرزد و زانویت سست شود، این عشق نیست! وقتی تو محبوبت را می‌بینی آرام می‌شوی. نه دلهره‌ای، نه تلاطمی...💗💓💚😊

حداقل نمیگفتی باشه اون زنه رو طلاق نمیداد،،،اون زنو بدبخت کردی

🌺برای سلامتی وظهور آقا امام زمان عج صلوات🌺خدایا از اون شادیا که ناخودآگاه آدمو به سجده میندازه به همه‌مون بده. 😊💚  صد سال دیگه من،تو،او.... هیچ کدوم نیستیم،باورت میشه؟....کاش مهربون باشیم💔❤‏چقدر قشنگه این دعا که میگه:وَلا تُعَنِّنی بِطَلَبِ ما لَم تُقَدَّرلی فیهِ رِزقاً[خدای خوبم در جستجویی انچه برایم مقدر نکرده ای، خسته ام نکن]🙌💙🙏استادی می‌گفت:اگر تو کسی را ملاقات کنی و قلبت بکوبد، دستانت بلرزد و زانویت سست شود، این عشق نیست! وقتی تو محبوبت را می‌بینی آرام می‌شوی. نه دلهره‌ای، نه تلاطمی...💗💓💚😊

مرده شور وجود بی لیاقتش رو بردن...عن آقا...زن گرفت خبرش...نمیدونم چ غلطی میکنه...حتما تو گوه خودش دست و پا میزنه...

چقد خدا خاطر منو میخواست ک ب اه و ناله هام ج نداد و رفت و گم شد...حیف من بود برا اون...

خدا رو شکر بابت ارامشی ک الان پهلوی همسرم دارم و طعم عشق واقعی رو چشیدم ...تا باد چنین بادا...

اخه یه محل میدونستن نمیدونی چقدر بعد ازدواجش داغون شدم بیمارستان بستری شدم اونم باید دقیقا همینارو م ...

خودش جهنم حقشه اون زنه که بخاطر اینکه چشمش دنبال تو بوده طلاقش داده بیچاره بدبختش کردی

مجرد مونده شنیدم افسردگی گرفته منو خیلی دوس داشت ولی همش ازدواج رو عقب مینداخت بهش گفتم ازدواج میکنم باور نمیکرد فک کرد شوخی میکنم ولی وقتی ازدواج کردم دیوونه شد به همه التماسش کرد به هم بزنم ولی خیلی دیر شده بود 

دخترم با من بمان ..
اون اگه زندگی بکن بود بخاطرمن زنشو طلاق نمیداد فردا با یه بچه ولش میکرد

بالاخره که باید بعد تو ازدواج بکنه حداقل اونو نگه میداشت