دخترکی شاد در من میزیست...که چونان شاپرک، به اینسو و آنسو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بالهایش ریخت... پَرپَر شد...
بله دوسال ازدواج کردم خیلی خیلی راضیم روزی هزاربار خدا رو شکر میکنم که نشد باهاش ازدواج کنم شوهرم ...
خداروشکر که خوشبختین. منم الان در شرایط اون روزای شما قرار دارم. یکیو دوس داشتم، چندین بار رابطمون قطع شد. ولی دیشب کلا تمومش کرد. دلیت اکانت کرد و از گوشیشم بلاکم کرده.
ولی دوتا خواستگار سنتی دارم، من هنوزم به اون فکر میکنم.
روزی سگی داشت در چمن علف میخورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف میخوری؟! سگی که علف میخورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف میخوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف میخوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش... #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
~درد یک زن~.برای یک زن چیزی دردناکتر از این نیست که از درون گریه کند و در ظاهر لبخند بزند....ونشان دهد همه چیز روبه راهه و عشق را در درون خود بکشد....و این ناعادلانه ترین بخش زندگی یک زن است
خداروشکر که خوشبختین. منم الان در شرایط اون روزای شما قرار دارم. یکیو دوس داشتم، چندین بار رابطمون ق ...
ببخشید به نظرم رابطه ای که تا کات کردن بره چند بار قابل اعتنا نیست
دخترکی شاد در من میزیست...که چونان شاپرک، به اینسو و آنسو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بالهایش ریخت... پَرپَر شد...
عشق اولم رو ازش طلاق گرفتم. ازش بیخبرم. فکر کنم حال و روزش خوش نباشه.
البته خواستگار سنتی بود ولی دوستش داشتم.
میدونم ک الان همه سرزنشم میکنید...ولی دوباره دوروز پیش باش تلفنی حرف زدم
چرا
عاشق اینم که اولین پست هر تاپیک و من بزارم😂😂 عاشق اینم ریپلای کنید😂😂😂نگاه به پروفایلم نکن خشن و زشته بع ولا خوشگلم و جذاب.😎تازه تو دل برو و با نمک هم هستم