2777
2789
زندانه

جوووووون😃😃😃😃

😷😤عضو کمپین مبارزه با کلمات خیلی تهوع آورِ  شوشو😩😫😖😲😦😷😷آقاااااااااایی😤😤😷😷عجقم😈😈عجیییییییییجم😮😮سِز😤😷😲😷😷پِری😲آز😦😷😤آخایی😷😷

واکی بایاشی منظورته؟ 

پروردگارم، به کدوم نامت بخونمت؟ به کدوم عزیزت قسمت بدم؟ از کدوم بنده ات بخوام دعا کنه؟ معجزه کن سرطان هیچوقت از هیچ راهی به تن خواهرم برنگرده🌷 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخرین اخبارم ازش اینه که یک کتاب چاپ کرده..درحال نوشتن دوتا دیگم هس.سال99میره المان

نیلوفر و باران در تو بود خنجر و فریادی در من،فواره و رؤیا در تو بود تالاب و سیاهی در من، در گذرگاهت سرودی دگر گونه آغاز كردم...

هفته پیش با هم دعوا کردیمو دیگه با هم حرف نزدیم

خسته شدم بسکه بعد هر دعوا من رفتم جلو بعد هر دعوا گفتم من نمیتونم بدون تو زندگی کنم

ولی اینبارو دیگه نمی خوام برم جلو دوسش داارما خیلی هم دوسش دارم ولی خسته شدم از خورد شدن 

میگین چیکار کنم ؟

میدونمم هیچوقت نمیتونم فراموشش کنم

منم مثله تو دلم خیلی شکسته ایشالا ک اینجوری شه

الهی عزیزم ولی جدای از این حرفها همون بهتر زودتر بشناسیم این آدم ها رو خدارو باید شکر کرد که باهاشون نرفتیم زیر یه سقف من که دیگه این اقا بیاد به دست و پام هم بیافته با اینکه روز اخری بهم گفت تو که نشد تا آخر عمر ازدواج نمی کنم و ... ولی خودشو بکشه باهاش یه قدم هم برنمی دارم اطرافیان دائم می گن ببین چقدر به خاطر تو دور خانوادته و ... حتی خانوادم هم می گن می گن تو رو خیلی دوست داره ولی من می دونم چی کشیدم از دستش دو سال بعد از اینکه از هم جدا شدیم صبح تا شب گریه کردم برای نبودنش ولی الان ازش متنفرم شدددددددددددید به عمرم از کسی انقدر بدم نیومده همه جا هم می ره می گه من هنوزم می خوامش و لنگش تو دنیا پیدا نمی شه وقتی تو جمع ها بهش پیشنهاد دختر می دن و اسم منم می برن می گه همه این دخترایی که گفتین به کنار سارا به کنا ولی حیف من خیلی واسه اون کمم ولی با ارزش تر از همه دخترای دورمه هیچکس و به اندازه اون قبول ندارم با بقیه دخترا مقایسش نکنید انقدر ناراحت می شم وقتی اینطور می گه به دیگران یه سریا هم میان می گن خاک تو سرت تو لیاقت این پسرو نداری ببین چقدر می خوادت دلم می خواد همشونو بزنم