2777
2789
پسرخالمه نزدیک یک ساله هم هست ندیدمش

ای جووووووونم .. منم پسرخالمه.. ولی شد سهم یکی دیگه.... 

مواظب دلم نبودم که این بلاسرش اومد حالمو صفت نچسپیدم تا رقیبم آخرش اومد.. جوونیمو ازم گرفت وقتی دستای عشقمو گرفت.. رفت و تو بغلش آروم گرفت..توبغلش آروم گرفت...

عزیزم نمیدونی عشقت چقدرسینه سوزه چه سخته....

برای حاجتم یه صلوات میفرستید؟ممنونم شک ندارم که ب لطف خدای بزرگ بزودی زود ،یه خانم معلم میشم ان شا الله 

یه آقای نجیب و همه چی تمام که فقط من ازش خوشم میومد و اون تو ۷خواب‌ هم‌ منو نمیدید....پدرش از دوستان پدرم بود...مادرش گاهی میومد خونمون و تا جاییکه یادمه همیشه تعریف و تشویق ادامه تحصیل منو میداد حتی پیش دیگران....

بعدها دقیقا یه دختر همسن من از فامیلاش براش درست کرد....کارت عروسیشو آوردن برامون و من تو فرجه امتحاناتم بودم و رفتم مراسم عروسیش....تو اون سالن من بودم و خدای خودم و چند قطره اشک که از گوشه چشمام سرازیر شد..... آخرای مراسم لابلای تبریکای مردم منم بهش تبریک دادم.....اونقدررر نجیب بود که تو صورت آدم مستقیم نگاه نمیکرد با اینکه خارج کشور بود و امروزی...

الان آمریکاس و استاد دانشگاه با خانمش خوش و خرمن و بچه هم ندارن.....

در تاریخ 99/9/9 بهترین اتفاق زندگیم افتاد.              انتقالی شغلیمو گرفتم و  نامزد شدم و اینکه صاحب یه خونه ی عالی و شیک شدم.  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزيزم عشق بچگي بود.انشاالله كه خوشبخت بشه.خوشحالم كه بهش نرسيدم.خيلي خوشحالم.بهم نميخورديم.شوهرم ...

ینی پسر خوبی نبود؟

فکر میکنی بدبختی ؟  اینو بخون <<هرکس لایقِ شرایطی ست که تلاش به تغییرش نمیکند>>           اینو باور کردم و دیگه خودمو بدبخت خطاب نکردم 

خانما توروخدا ب شوهراتون خیانت نکنید😞چ مرد چ زن بعد ازدواج  باید به خودشون بگن ازاین ب بعد همه برام ب چشم انسانن تفکیک جنسیتی رو نادیده بگیرید...فقط زن رو مویث خود و فقط مردتون رو مذکر خودتون ببینید باقی رو انسان بیشتر نبینید باابن دیدگاه خیانت نمیشه😞

فکر میکنی بدبختی ؟  اینو بخون <<هرکس لایقِ شرایطی ست که تلاش به تغییرش نمیکند>>           اینو باور کردم و دیگه خودمو بدبخت خطاب نکردم 

عشق اول من الان یه پسر داره هم سن بچه ی خودم.... البته ازروی عکس پروفایلش دیدم.... ولی خانومش روندیدم دلم میخواد ببینمش.... حس میکنم خوشبخته و از ته دلم خوشحالم چون خیلی دوستش داشتم..... خودمم کنار همسر و پسرم خوشبختم........ ر     

لطف کنید یه صلوات مهمونم کنید😍😍😍😍😍😍😍... یه جوری زندگی کنید که خدا عاشقتون بشه..... 
😐 من که فقط تو زندگیم سکوت میکنم و زندگیم ایده آل نیست ولی خداروشکر که سایه اش بالا سرمه

خیلی از زندگیا ایده آل و مطلوب نیستن، در واقع درصد کمی از زندگیا هستن که هر دو طرف، احساس خوشبختی بکنن ، آرامش زندگیتو حفظ کن ❤️❤️

آخه چرا رو هر چیزی اسم عشق میزارید .این واژه رو خراب میکنید

عشق اولم اونجاست عشق دومم رفت عشق سومم فلان شد 

هر رابطه ای که عشق نیست.

یکی میگه یادم نمیاد عشق اولم کدوم بود .زیاد بودن . یکی میگه مرده شور ببرنتش راحت شدم از دستش . یکی میگه فراموشش کردم .خانما اینا دیگه عشق نیستن .

عشق اونیه که ۴۰ سالم بگذره نه بهش خیانت میکنی نه در حقش بدی میکنی نه فراموشش میکنی نه تعدادشون زیاد میشه .پس لطفا به جای عشق یه لفظ دیگه ای استفاده کنید .

پدر من نزاشت باعشقم ازدواج کنم فقط چونکه برادرش سپاهی بود . مقاومت های منم فقط باعث شد یه شب تا صبح بیرون از خونه بمونم .

اومو و رفتای اون هم فقط باعث شد بهش بی احترامی بشه .

قبل از عقدم رفتم پیشش کلی تو بغلش گریه کردم. پیشونیمو بوسید گفت هیچوقت همسرتو با من مقایسه نکن .

الان از طریق یکی از اقوامش ازش خبر دار میشم. ازدواج کرد با دختر عموش . یه دختر و یه پسر داره. تازگی ها خونه خریده .شکر خدا یه جای خوب و خونه خوب 

عروس عمه ش دوست منه که خبر میده ازش به من .

میگفت هر وقت منو میبینه میگه سلام خوبید؟چه خبر؟دوستاتون خوبن ؟ 

عزیزم.‌میدونه من و اون در ارتباطیم میخواد از من بپرسه ازش روش نمیشه 

تا زمانی که رسیدن به تو امکان دارد *** زندگی درد بزرگیست که درمان دارد