2777
2789

عشق اولم ازم ده سال بزرگتر بود همیشه هم اول اسمش آقا میذاشتم.از من سرتر بود ظاهری.بچه های مدرسه دیده بودنش دهنشون باز مونده بود.یادش بخیر 😆😆

کسی که میدونه اشتباه کردی وبازم ازت دفاع میکنه یا مادرته یا عاشقته

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط یکبار ریپلای کرد

حالا اینو ولش کن، خوبی تقدیر جونم، چه خبرا؟ تو چه مرحله ای هستی؟ جنگیدن رو میگم، موفقیت امیز هست؟ 

من با چشم خودم دیدم هر کس هر کسی رو قضاوت کرد، با گذشت زمان بدتر از اون شد، اینو اینجا نوشتم یادم بمونه کسی رو سرزنش نکنم🤐

مجرده الانم حتما ور دل ننه ش خوابیده 

منم 8 ساله ازدواج کردم ( سنتی) دوتا بچه هم دارم 

از زندگیمم خیلی خیلی راضیم یه تار موی شوهرمو به صدتای اون نمیدم. همیشه خداروشکر میکنم شوهرمو سر راهم قرار دااد 

ولی بااااازم یه وقتایی یاد خاطراتمون میفتم دلم تنگ میشه رابطه ی 4/5 سالمون بخاطر یه سو تفاهم کوچیک بهم خورد. قسمتم همین بوده دیگه 

اون دیگه اسمش عشق نیست دیوونگی و حماقته. متاسفانه منم همچین موردی رو دیدم و واقعا متاسفم. به نظرم عش ...

میدونی دختره دنبال شوهر بود اصلا قبل اشنایی با این‌پسرم ی نامزدی ناموفق داشت تو اون سن کم خیلی زبون باز بود بعد واسه اون نامزدی دومش ک گفتم ب هم خورد حتی من شنیدم‌پشت تلفن دارن با مامانش جادو درس میکنن.پسری ک الان شوهرشه خیلی ازش خوشکلتر و سرتر بود همینم باعث تعجب دوستای مشترکشون بود... ودر اخر بعد چندین سال ک پیادش کردم برگشته ب من میگه تو شوهر کردی غیبت زد همیشه میگفتی پس من چرا ازدواج نمیکنم عشق شوهر بودی تو...😐

عشق اول من تو ۶ سالگیم بود یه کفتر باز و لات بود فک کنم اون موقع ۲۰ سالش بود من عاشقش شده بودم🤣 عشق ...

اخه6سالگی عشق چه میفهمع.خدایی خیلی جهشت بالا بوده از6سالگی اخه؟من اون موقع هنوز فکر میکردم توالت برم نکنه بیوفتم توی اون سوراخ کذایی بعد تو عاشق بودی  

ما ملت حسينيم
وای خیلی ناراحت شدم ان شالله خدا قلب تو آروم کن منم ۶ سال درگیر ی عشق بود ازدواج کرد رفت و همچنان د ...

چخوووب عزیزم.زندگی بالا پایین داره عشقتون پایدار.آرزوم براتون ازته دل اینکه خدا ب هردوتاتون درکنار هم عمر باعزت وتوام باعشق بده.

من دیگه کمکم دارم کنار میام بااین موضوع چون واقعا میبینم خوشبخته شاید من نمیتونستم خوشبختش کنم واین بیشترومنو عذاب میداد.خانومشم خععلیوخوووبه

من خودمو خخععای تنها حس میکنم.پسرای زیادی دور وبرم هستن ولی هیچکدوم باهام نمیسازن فقط اون بود.واین منو میترسونه که شاید کسی پیدانشه که منو بفهمه.....توتاپیک های زیادی گفتم عزیزم.خانوادمم اذیتم میکنن.انشالله دانشگاه قبول شم.دوس دارم بعد ازدرسم ازدواج کنم.من آدم برونگرایی هستم.اصن تحمل تنهایی رو ندارم .....

ببخشید باحرفام سرتو دردآوردم مهههههررربوننن😍😍😍😍😍😍😍😘😘😘😘😘😘😘

عاشقتم کاربر غلاغسیاه😍از96 خاننده خاموشم.         اِی آسمان! اِی آسمان به سوزِدِل من گواه باش؛که اَز دَست غَم به کوه وبیابان گریختم      داری خبر ک شب همه شب دور از آن "نِگاه"مانند شمع سوختم و اشک ریختم....😔(فریدون مشیری. همایون شجریان. عشق پاک)        ‌‌‌ ‌‌‌‌‌             همتونومیشناسم.تازه چن نفرتون فامیل وآشنایین😈😈

نمیدونم والا عشقه اولم کیه فقد میدونم عشقه بچگیم الان خیییلی خوشگل شده ومعلومه کلی دوس دختر داره همیشه میبینمش بیرون 

عشقو عمرم زندگیم خسته خابیده همش برا زندگیمون تلاش میکنه😍😍😍😍😍😍

💖
عزیزمممم خوشبخت و شاد باشی... راستی برات تو کارای خونه کمک میکنه عایا؟؟ خخخخ

من دوست ندارم کمک کنه بیشتر میاد کار زیاد میکنه😂😂😂 اما کارای سنگینو خودش انجام میده 

کمک بخام ازش انجام میده 

ولی خب مرد دیگه 

من ادمی نیستم بخاطر این چیزا بخام ناراحت شم مثلن بهش نمیگم چرا لباست کثیف میرم لباس میارم میگم اینو عوض کنم عشقم یا از بیرون میاد شلوار جورابشو درمیاره من اونارو برمیدارم جاش تمیز میذارم 

تو کار خونم واقعا خسته باشم خودش کمک میکنه مثلن دوره ی عادت ماهانه کمک میکنه ولی خیلی فس فسی من تحمل نمیارم😂😂😂😂 من خودم زبر و زرنگم برعکس اون

مثلن اعصبانی اصلن دوربرش نمیچرخم

یا من اعصبانیم میگه اعصبانیا میگم اره میگه فکر کنم باید برم میگه اره برو وگرنه ممکن دعوامون شه

توی دعواهم معمولا هیچی نمیگم چون اتیشی میشه بدجور بعدم میاد عذرخواهی میکنه

شوهرم خونه مامانشینا خوابه قربونش برم💋

👑خدایا کاری کن که از چیزهای ارزشمند زندگی، جانم اولین چیزی باشد، که از من می‌گیری؛ نکند قبل از این که جانم را می‌گیری، انصافم گرفته شده باشد، شرفم، عدالتم، راستگویی و ادب و دیگر کرامت های اخلاقی ام گرفته شده باشد و تفاله‌ای شده باشم که تو جانم را می‌گیری. خدایا از میان چیزهای شریف، اولین چیزی را که می‌گیری، جانم باشد و وقتی می‌میریم شرفم، صداقتم، عدالتم، شفقت و عشق ورزی به انسان‌ها در من سر جایش باشد. تواضعم، انسان دوستی‌ام سر جایش باشد. نه این‌که تا جانم به لبم برسد و بمیرم ؛عدالتم، انصافم و مروت و جوانمردی و صداقت و تواضعم را از دست داده باشم.👑
اخه6سالگی عشق چه میفهمع.خدایی خیلی جهشت بالا بوده از6سالگی اخه؟من اون موقع هنوز فکر میکردم توالت برم ...

😂😂 عشق بچگی نشنیدی؟ درواقع عشق نیستا . تازه دوس داشتم زنش بشم😂

کاهش وزن من ۹۰🔓   ۸۵🔓   ۸۰🔓   ۷۵🔐   ۷۰🔐   ۶۵🔐   ۶۰🔐
چخوووب عزیزم.زندگی بالا پایین داره عشقتون پایدار.آرزوم براتون ازته دل اینکه خدا ب هردوتاتون درکنار ه ...

منم مادرم خیلی اذیت میکرد خیلی زیاد 

منم فکر میکردم فقط اون که درکم میکنه اما دیدم اون اصلن نمیدونست عشق و دوست داشتن چیه خودش زنشو داشت کیفشو میکرد اما میخاست من جای نرم پای عشقمون بمونم

ان شالله خدا یکی که لیاقتتو داره سر راهت میذاره اما اول اون از دلت بیرون کن خودتم ببخش و خودتو دوست داشته باش