2777
2789

بغل زنش.

الهی به غروب غم انگیزت قسم توشاهد بودی که درآن روز من درداخل باغ باشوقی از انتظار باگلی از جنس رز دردرون رویای خود منتظرش بودم اما افسوس که اون نیامد ندانست که اگر تمام عمرزمین یک لحظه باشد دوست دارم همان یه لحظه بااو باشم میدانم ک اومیتواند قلب مرا بشکند ولی نمیداند که تمام دنیا نمیتوانند اورا از من بگیرن

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست.یادت باشه که استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

داره سرنوشتم و مینویسه  خدارو میگم‌😎😁😍

عالی بود😍😍😍😍😍😍😍🌹🌹🌹🌹🌹❤️❤️❤️❤️

تودنیایی گیر کردیم که هفت میلیارد آدم و چهارده میلیارد چهره وجود داره...🙃🙃🙃
عشق چيه بابا  همش كشكه  اگه عشق و عاشقي معني داره اين همه جنك و دعوا طلاق و .....هزار دا ...

اه گفتی کاش مال ماهم مث فیلما بودیم موقع دعوا سیلی بهش می‌زدی  اونم بغلت میکرد می‌گفت نکن لعنتی هنوزم  دوست دارم من ،🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣البته زشته اگه فکر کنید هندی بازی در آوردم ها 

‏یه جایی تو بچگیامون واسه آخرین بار رفتیم تو کوچه و با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم آخرین بار بوده  

او جگر گوشه هم از شير گرفت و من با همه پيرى پسرم

ياد شعر محسن چاووشى افتادم

البته برا منم صدق ميكنه تو ٢٢ سالگى دارم ازدواج ميكنم اون با ٣٦ سال هنوز مجرده البته فكر نكنم زنشم بدن 😐😐😐

خدايا به من كمك كن حالا كه دستم رو گرفتى، من در مسير شرافت و انسانيت گام بردارم، مسئوليت سختى به من سپردى به من كمك كن دستگير بنده هات باشم ❤️

ازدواج کرده یه دخترم داره. منم ازدواج کردم خدا رو شکر که به ازدواج ختم نشد

لا تَقْنَطُوا مِنْ رَحْمَةِ الله.خدایا کمکم کن نمیدونم چی قراره سرم بیاد.خودت گفتی نا امید نباشم از رحمتت پس امیدوارم. مسیر خیلی سختی رو در پیش دارم.یا زینب.دلم گرم است ،می دانمخدای من ، خدایی خوب می داندو می داند که سائل را نباید دست خالی راند.دو سال بعد:دوستهای خوبم خدا جواب سختی های من رو به بهترین شکل داد. از رحمت خدا نا امید نشید. 
مجرده هنوز شش ساله ازدواج کردم خبرمو از دوستم میگرفت الان با شوهرم اختلاف دارم شاید ب جدایی برسیم گف ...

مراقب باش پیامش ندی ک اونوقت تو مقصر میشی و آبرو ریزی و نه مهریه نه نفقه بهت تعلق نمیگیره

بغل زنش. الهی به غروب غم انگیزت قسم توشاهد بودی که درآن روز من درداخل باغ باشوقی از انتظار باگلی از ...

شعرت شبيه شعرايى هست كه بابام وقتى مشغوله كاريه ميخونه

يه نثر بدون قافيه و آهنگ ولى بى نهايت با معنا 🌹

من خودمم ازش ياد گرفتم بعضياشو ولى اين واقعا قشنگ بود

حفظش كردم 😍

خدايا به من كمك كن حالا كه دستم رو گرفتى، من در مسير شرافت و انسانيت گام بردارم، مسئوليت سختى به من سپردى به من كمك كن دستگير بنده هات باشم ❤️

باور کنید خیلی ازین حسا که اکثرا اشاره کردن از دور قشنگه مث یه سرابه این عشقا تو روخدا قدر زندگیاتونو بدونید اگه هیچ مشکلی باهم ندارید حداقل باعث خرابیه زندگی دیگران نشید